Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról az...

Mi a véleményetek arról az anyukáról aki a kisfiát oda akarja adni az egyik rokonának?

Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom belinkelni a kérdést.
2013. nov. 28. 16:20
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
0%

#29, hogyne vettem volna figyelembe, azt írtam, hogy " amiből Te a végére önkényesen egy KÖTELESSÉGET faragtál..." - és nem azt, hogy a törvényhozó tett volna ilyesmit:)

Nézd, ujra elmondom, az én olvasatomban az a történet (ami vagy fikció, vagy nem, lényegtelen) arról szól, hogy egy anya novemberben konstatálta, hogy nem tud a gyereknek télire megfelelő környezetet biztosítani, és mivel a gyerek apjának a rokonságában van olyan pár, akik szivesen vállalnák a gyerek gondozását, azon hezitál, hogy rájuk bízza-e. Amiben semmi világrengetőt sem látok, pláne a gyerek korát is figyelembe véve... (12 évesen mondjuk már a gyerek véleményét tartanám a legfontosabbnak a kérdésben.)

És erre az első néhány válasz után összejött a kőhajigálók kara, akik elkezdték támadni, meg felelősségre vonni a Kérdezőt (leszámítva néhány normális hangvételű, segítő szándékú választ) mindenféle agyament idiotizmusokkal, pl. csokor van abból, hogy miért nem az új párja segít vagy tartja el (a világon semmi köze a gyerekhez), hogy miért nem dolgozik még többet (ekkora gyerekkel, egy teljes állás mellett), miért nem hagyja ott a párját (ettől ugyan egy fillérrel sem nőne a bevétel, de hogy képzeli, hogy neki jó), hogy képzeli, hogy ő eszik bezzeg a gyerek (a fűtésről volt szó, nem az éhenhalásról), stb... szóval szégyen no... nem a Kérdező kérdése, azzal a világon semmi gond nincs azon túl, hogy némelyeknek más a véleménye .... hanem a válaszadók válaszának a többsége, a funkcionális analfabetizmussal vegyes rosszindulat.

Banyek, egyetlen olyan választ sem olvastam, hogy "figyelj, erre a télre elmegy - pedig simán elmegy - ha mondjuk hét végén rendszeresen tartjátok a kapcsolatot, és azalatt próbáljátok összeszedni magatokat úgy, hogy jövőre már működjön a dolog" vagy valami hasonlót...

2013. nov. 28. 23:41
 32/32 anonim ***** válasza:
50%

itt ebben a kérdésben nem a jog az irányadó

hanem morális etikai kérdés

szerintem az anya teljesen jól jár el ha egy rokontól kér segítséget

amint olvastam az apa pont magasról tesz a gyerekre és az anyára

viszont a nagynéni nem ö segítőkésznek mutatkozik

akkor nem az a helyes ha a nagynéni vigyázz abban a pár hónapban a gyerekre ?

anyaként én ebben az esetben a nagynénit választanám ha az apára nem lehet számítani egy ilyen nehéz helyzetben

2013. nov. 29. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!