Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról az...

Mi a véleményetek arról az anyukáról aki a kisfiát oda akarja adni az egyik rokonának?

Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom belinkelni a kérdést.
2013. nov. 28. 16:20
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
34%
Milyen pár az olyan, aki eltartja magát, de az úgynevezett szeretteit meg nem?? Mondjuk nem tudom miből tartja el magát, ha nincs is télen munkája, a kérdezőnek meg van. Akkor most ez hogy van? Netre telik a gyereknek meg nem egy hősugárzóra? Mindegy én nem vitázok, de akkor is felháborítónak tartom az anyának egyáltalán az ötletét is.
2013. nov. 28. 16:59
 12/32 anonim ***** válasza:
50%
Egyértelműen egy kamu, provokatív kérdés. Az összes segítő szándékú üzenetet ignorálja és mindig kitalál valami új hülyeséget. Ha valakinek ilyen baja van, az az első segítő kézért ugrik. Az mellett az egész történet több ponton bűzlik (párja munkanélküli, de eltartja magát és van net).
2013. nov. 28. 17:07
 13/32 anonim ***** válasza:
56%

#10????

#11, nézd, pl. van ott egy ilyen "igen-igen értékes" tanács:

"Rendben akkor találj magadnak plusz munkát, takarítás vagy bármi, ettől még ha a testedből élnél, csak hogy a fiadnak jó legyen még akkor is többe néznélek, ne haragudj!"

Namost mint mondjak arról a hölgyről, aki többnek nézi, ha valaki elmegy prostituáltnak, mint azt, aki rábízza a gyereket - ó, micsoda égbekiáltó szörnyűség - A GYEREK APJÁNAK A CSALÁDJÁRA egy időre...

Tisztelettel, teljesen elment már a józan eszük a bezombult férfigyűlölő ősanyuciknak? Bármit, de a gyerek apjának a családja, az NEM, NEM, NEM, az kizárt, az szörnyűség... "adörökbeeeee" az rendben van, apa családja, az fertelem...

Őszintén remélem, hogy soha nem kerülök 5 méternél közelebb egy ilyenhez, mert tartok tőle, hogy lecsapnám...

2013. nov. 28. 17:11
 14/32 anonim ***** válasza:
47%

12-es. Nem, de ez pl értékes:

"Egy ismerősöm is nehéz helyzetbe került három gyerekkel. A Máltai Szeretetszolgálat kifizette a villanyszámláját, tüzelőt kapott az önkormányzattól."

vagy ez:

"Az âllam fizeti neked (gyerektartás megelőlegezése).Vissza nem kell adnod hisz nektek jàr.Plusz kèrj tüzelőt is.Sok szervezet van aki oszt segèlyt adomàny formàlyàban.Ruha ajandèk cipő tüzelő tartós èlelem."

vagy ez:

"Milyen városban laksz, esetleg írd meg privátban, ha nem akarod ide kiíírni. Templomokban voltál már? Sok templom kapcsolatban van alapítványokkal, Caritas-szal, otthonokkal, ahol lehet tudnának segíteni!"

De jól van, nyeld csak be valami unatkozó idióta hülyeségeit.

2013. nov. 28. 17:20
 15/32 anonim ***** válasza:
Illetve 13-as.
2013. nov. 28. 17:23
 16/32 anonim ***** válasza:
30%

#14 (magamra vettem elszámozva is:))

OK, ez rendben is van.

Azt áruld el légyszi, hogy mi abban az égbekiáltó, ha egy gyerek a két EGYENRANGÚ, EGYENJOGÚ, EGYENÉRTÉKŰ szülő közül éppen nem az anya családjánál, hanem az apa családjánál van elhelyezve egy ideig? Képtelen vagyok rájönni...

(ha az ottani kérdező a saját anyját írta volna, 180 fokkal eltérőek lennének a válaszok, erre mérget vehetsz... "persze, biztos jó lesz a nagymamánál")

Miért van az, hogy amíg a világ nagy részén evidens, hogy az egyenértékű az azt jelenti, hogy egyenértékű, és a férfiak járnak nyugodtan GYES-re meg a gyerekkel táppénzre, meg tök evidens, hogy egy válásnál hol az apánál, hol az anyánál, hol megosztva helyezik el a gyereket, nálunk egyszerűen kiirthatatlan a "de az éééééééén baucikááááááááám" pszichózis, és attól elitélendő rossz anya lesz valaki, mert valamiben épp az apa családja bizonyul alkalmasabbnak???

Komolyan, ha ma élne a MAMA, megfeszítenék szerinted???

(J.A.)

Krétakör megvan?

Szerintem az ottani kérdező laza csuklóból JOBB ANYA, mint az ottani válaszolók 2/3-a, mert a szeretete nem az önzésen a "de az ééééén"-en alapul...

2013. nov. 28. 17:33
 17/32 anonim ***** válasza:

olvastam ....

szerintem nem rossz anya hiszen a gyereknek akar jót

másik h ott kelet MO-n tényleg nagy a munkanélküliség

és nem ismeri a lehetőségeit

nem mondom h sok de van pár amit igénybe vehetne h egy ideig kicsit könnyebb legyen nekik

lelkileg biztos megviseli a dolog

remélem talál megoldást

2013. nov. 28. 17:45
 18/32 anonim ***** válasza:
31%

Nem azzal van a baj, hogy az apja családja vagy az anyja családja. Ez a kérdés fel se merült, igazából azt se tudom, hogy honnan szedted. A baj azzal van, hogy le akarja adni a 3 éves gyerekét (had legyen lelkisérült) és nem kűzdeni azért, hogy jobb legyen. Leírtak egy halom segítő jellegű javaslatot. Némelyre jött egy-két harmatos kifogás (nem akarja visszafizetni a gyerektartás megelőzését - nem is kell, plédául), másokat teljesen figyelmen kívül hagyott. Akinek tényleg szüksége van segítségre az ilyenre egyből ugrik, vagy legalábbis utánanéz mielőtt kifogásokat gyárt.

Kvázi kamu.

2013. nov. 28. 18:12
 19/32 anonim ***** válasza:
25%

"Nem azzal van a baj, hogy az apja családja vagy az anyja családja. Ez a kérdés fel se merült,"

"Szerintetek rossz anya vagyok amiért a fiamat oda akarom adni az apja nagynénjééknek? ....

Sajnos három lehetőség van:

- vagy nélkülözik a gyerek

- vagy állami gondozásba viszik

- vagy az apja rokonai nevelik tovább.

A három közül szerintem az utolsó a legjobb megoldás."

- külön tényleg nem merült fel, EZ VOLT A KÉRDÉS.

Azután az első 4 válasz még teljesen rendben is volt, az 5-nél kezdett elszállni szürreálisba a dolog... amikor valaki valami rejtélyes alapon számon kérte, hogy a kérdező mostani párja - akinek a világon semmi köze a gyerekhez - mennyit segít ANYAGILAG. Aztán bedurvult a stílus...

Csak, hogy tényszerűek legyünk.

2013. nov. 28. 18:24
 20/32 anonim ***** válasza:
46%

Igen tényszerűek vagyunk. És ezzel együtt továbbra sem értem ezt:

"Azt áruld el légyszi, hogy mi abban az égbekiáltó, ha egy gyerek a két EGYENRANGÚ, EGYENJOGÚ, EGYENÉRTÉKŰ szülő közül éppen nem az anya családjánál, hanem az apa családjánál van elhelyezve egy ideig?"

Ezt rajtad kívül senki sem mondta, senki meg sem említette.

Amúgy meg a kérdező felsorolt 3 szar lehetőséget, amire az értelmesebb hozzászólók felhívták a szíves figyelmét, hogy NEM csak ez a három szar lehetőség van (igen tudom, hogy 20-ból 15 válaszoló egyértelműen hülye vagy kötekszik, de aki ezeket nem tudja kiszűrni, az azt mondom meg is érdemli)

A gond ott van, hogy a kérdező, akinek amúgy szüksége lenne a segítségre ezeket figyelmen kívül hagyta.

2013. nov. 28. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!