Apáméknak gyereke lesz! Mi legyen?
Ne hari, de egy normálisan dolgozó nőt beállítani, mint "örömlány", csak azért mert utálod, nagyon nem szép dolog.
Tudod, Anyukádnak is lehet majd barátja, arról mi rosszat fogsz kitalálni?
AZ időrendet sem értem. Apukád akkor jött össze ezzel a nővel, amikor még házasok voltak, vagy utána? Mert akkor nem csalta meg.
Mi legyen?
Örülj a féltesónak :)
Igy van, már illene tartania a gyertyát minimum ebben a korban, " hiszen te is szexböl szulettél " felkialtassal rögtönzött szexualis aktust kene a szulök produkaljanak neki, mindezt a termeszetesseg nevében!
Hiszen a szex nem nagy dolog, söt csaladban egymas közt marad!
Mi legyen?
Nem hiszem, hogy ebbe neked lenne beleszólásod...
Talán jobb most felkészülni, hogy lesz majd egy féltesód, mintha azzal állítottak volna be, hogy már terhes az apád bnője.
Igazából nem traktáltak ezzel, te kezdtél el nyomozgatni, hazudni eg nem akartak, szerintem ez becsülendő.
Szerbtem mnden gyerek, aki van annyi isős, hgytudja hogyan készül a gyerek, azt is tudja, hogy a szülei szexelnek..csak nem foglalkozik vele.
Nem tudom mit szólnál, hogyha ő kutakodna utánad, meg követne.
Ha felnőtt leszel te sem fogod a szüleid engedélyét kérni ahhoz, hogy gyereket vállalj, ahhoz, hogy szexelj.
Így neked sincsen ehhez döntéshez semmi közöd.
Érdekes lenne, ha a gyerekek szabályoznák , és döntenék el, hogy a szüleik vállanak-e még gyereket..
Te követted őket meg te kutakodtál utánuk, szóval ne sírj hogy undorítónak találod a nemi életüket... És legalább őszintén elmondta apád hogy mit terveznek.
Látszik hogy még gyerekesen gondolkozol. El kell fogadnod hogy a biológiai szüleid elváltak és hogy apád új életet kezdett valaki mással, akit annyira szeret és akivel annyira komolyan gondolják hogy közös gyermeket szeretnének. Nem tudom mi okod van gyűlölni a nőt, de én biztosan leülnék vele beszélgetni hogy minden tisztázva legyen és adnék neki egy esélyt. Csak azért utálni őt mert elhagyta anyudat érte, szerintem ostobaság. A szerelem sajnos már csak ilyen. A szüleid közt kihűlt, de apud ebben a nőben talált rá újra.
Mit tehetsz? El kell fogadnod. Szerinted mennyire fájhat apudnak hogy ő csak boldog szeretne lenni de te ennyire háborogsz ellene?
Mit teszel ha anyudnak is lesz egy barátja és netán ők is szeretnének gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!