Rossz anya vagyok, a legrosszabb. Gyűlölöm magam azért amilyen vagyok. Mit csináljak h jó anya legyek?
Jól látja az #51-es válaszoló, ilyen izolációban az emberek fele hónapokon belül idegbajossá válna...
Ki kell mozdulni, nyitni kell - ezt télen mondjuk nehezebb, ez tény, de tavasszal ki kell használni a lehetőségeket, akár a munkavállalásra is rá lehet gyúrni, ha van állás.
De jó!! Látod, milyen jó, hogy kérdeztél? Egyébként minden elismerésem a tiéd, én még ennyi ideig se bírtam volna. Most akkor már tervezgess, hogy autóval mit és hogyan érsz majd el, de addig is nézd meg, hogy mennek a távolsági járatok be a városba és hetente egyszer menjetek be babakocsival!
Mindenkinek szüksége van változatosságra, a mókuskerékből való kitörésre, éppen ezért biztos vagyok benne, hogy ezentúl előtted is kinyílik a világ és a kisfiad is érdeklődőbb, jóval nyugodtabb gyerkőc lesz.
Hajrá!
Amikor mondasz neki valamit, mindig nézz a szemébe és figyel, megértette-e. Azt is mondd meg neki, hogy, ha nem fogad szót, mi lesz a következménye. Pl. le kell ülnie 1-2 percig egy bizonyos helyre, és ott is kell maradnia. Legyél következetes.
A játékok közül keveset hagyj elöl egyszerre, a többi legyen számára elérhetetlen helyen, és naponta váltogasd őket, így pakolni sem kell annyit (amit, persze, közösen, játékosan is lehetne), és mindig lesz újdonság ereje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!