Rossz anya vagyok, a legrosszabb. Gyűlölöm magam azért amilyen vagyok. Mit csináljak h jó anya legyek?
Menj valami terápiára, mert úgy tűnik ezt saját magad nem tudod megoldani.
Nem hogy türelmed nincs a gyerekhez, de nem is értesz hozzá. Az ember józan paraszti ésszel és ösztönösen is érzi, hogy egy 1,5 éves kisgyerektől nem várhatja el, hogy úgy figyeljen és viselkedjen, mint egy felnőtt, vagy hogy hosszabb időre lefoglalja magát egyedül. Neked kéne foglalkoznod vele és lefoglalnod.
Remélem, nem teszed tönkre teljesen az életét szegénykének. :(
Istenem és hány nő van, akinek nem lehet gyereke és bármit megtenne érte, és az ilyeneknek meg lehet gyerekük! :(
Azért azt nem értem, hogyha nem is tervezted még a babát, még nem akartad, akkor sem változott meg a születését követően? Hogy nem lehet szeretni?
Szerintem tényleg beteg vagy és orvoshoz kéne fordulnod mielőbb.
Én is éreztem így, én is csak a párom miatt szültem inkább. De mindenki azt mondta, hogy ne aggódjak úgy is minden rendben lesz, szeretni fogom stb.. És persze szeretem is, de az idegeim nem voltak berendezkedve egy síró csecsemőre.
Aztán egyszer mikor sírt és kiborított éppen a mózeskosarában feküdt, ami az ágyon volt. Ő úgy 7 hónapos lehetett akkor. Szóval annyira kikészített már a fáradtság és az egész tortúra, hogy a mózeskosarat párszor felemeltem és erősen visszaraktam az ágyra, hogy hagyja már abba, mert nem bírom már idegekkel. Persze még jobban üvöltött. Aztán rájöttem, hogy ez sehova nem vezet.
Utána, mikor lenyugodtam és elgondolkodtam nagyon utáltam magam. Utáltam magamat, amiért ilyet csináltam egy magáról alig tudó kis emberrel. Utána sosem csináltam ilyet, hanem inkább segítséget kértem anyumtól, vagy a páromtól. Ma, ha véletlenül kiabálok is vele, mindig bocsánatot kérek.
Én egyébként pszichiáternél is jártam.
Mindenképpen tehermentesítened kell magad, mert nyilvánvalóan elfáradtak az idegeid.
23-as meg máshol osszad az észt.
Ő is nagyon jól tudja, hogy amit csinál, az nem jó, és utálja is érte magát, ha esetleg nem tudnál olvasni.
Még jó, hogy itt vagy te, aki biztosan tökéletes. Csak azt nem értem, akkor miért nem az örök élet titkát fedezed fel éppen valahol, ahelyett, hogy a gyk-n okoskodsz.
De a kérdezőnek most megnyugtatásra, együttérzésre van szüksége és arra, hogy rádöbbenjen valamit tennie kell, mert ez csak rosszabb lehet.
Menjen vele az apa gyed-re, te meg vissza dolgozni.
Barátnőmék is ezt csinálták: ő nem akart gyereket, a párja nagyon. Bevállalták, aztán mikor a pici már nem szopott 1 évesen, akkor az apja eljött gyed-re a barátnőm meg vissza dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!