Rossz anya vagyok, a legrosszabb. Gyűlölöm magam azért amilyen vagyok. Mit csináljak h jó anya legyek?
Sajnálom a gyerekedet. Mindig megmarad benned, ha gond lesz, hogy te nem igazán akartad őt.
Ha idősebb lesz, akkor is fogsz találni benne idegesítő dolgokat. A gyerekek már csak ilyenek. Nem úgy működnek, ahogy a szülő elképzeli.
Azt gondolom, nem igazán való vagy anyának.
Ebben a korban még olyan jó szenzoruk van, hogy azonos érzelmi hullámhosszon vannak az anyával. Ha derűs vagy, akkor ő is az, ha ideges vagy, ő is stb.
Uralkodnod kellene magadon, először elszámolni tízig, aztán higgadt fejjel cselekedni. Neki te vagy a minden, mindig veled szeretne lenni, és így csak tönkreteszed őt és magadat is. Az én kislányom 21 hónapos és ő is pakol. De ha százszor kell, akkor százszor teszem a helyére a dolgokat, vagy tűröm egy ideig a rendetlenséget. Játssz vele, ne hagyd magára. Meglátod, megtérül. És ne várd el, hogy mindig szót fogadjon, mert nem képes rá. Nem is biztos, hogy mindent ért, amit mondasz neki.
Annyira sajnálom. Nem ezt érdemli. Képzeld magad az ő helyébe, vagy figyeld meg magad kívülről. Így nem lehet, de ezt te is tudod. Ha meg rondán beszélsz vele, akkor ezt fogja megtanulni, és akkor már nem is tudsz az egészen változtatni. Amíg alszik, használd ki az időt és fordítsd magadra. Ennyi elég kell, hogy legyen. Remélem, képes leszel változtatni.
Jó anya vagy, mert ezt ki mered mondani.
ezerszer jobb azoknál, akik pont ezt érzik,de soha be nem vallanák senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!