Hogy tudnám anyának bebizonyítani, hogy a barátom szeret és nem csak "arra" kellek neki?
A barátommal 7 hónapja együtt vagyunk,3 hete mutattam be a szüleimnek.Egymás teljes ellentétei vagyunk,ő a város egyik legnépszerűbb sráca,a pillanatoknak él,semmivel nem törődik,mégis mindent megold,a szülei gazdagok és engedékenyek,szóval amit a fejébe vesz,azt megkapja.Engem alig ismernek,mindenen aggódok,a szüleim nagyon vallásosak és szigorúak.Eleinte utáltuk egymást,de ez eléggé megváltozott.
Mindketten változtunk az elmúlt hónapok alatt és ő is szeret,ezt már bebizonyította.
Anya nem kedveli,mert szerinte nem hozzám való,semmi szükségem egy kapcsolatra.Az is olaj volt a tűzre,hogy a barátom nemrég kapott egy vadonatúj autót,mert meglett a jogsija és néha kicsit gyorsan megy vele.Anyához ez úgy jutott el,hogy életveszélyesen vezet,mert a szülei alá tették a hatalmas kocsit és veszélyezteti az életemet,mert én is ott vagyok mellette...Tudom,hogy pletykálnak rólunk,de nem értem,hogy anyának miért kell az összes ilyen hülyeségre ugrania.
Az autós részt megértem, mert ha megnézed az út menti fejfákat, rendszerint 20 év körüli fiúk portréját láthatod rajta. Gyakorlatlan vezetőnek gyorsan hajtani valóban életveszély, mert nincs rutinja a problémamegoldásban, ráadásul az anyósülés az autó legveszélyesebb pontja, azaz te vagy nagyobb veszélyben, ha vele utazol.
A többire nyilván nincs rálátásuk, a véleményedet vagy igazolja az idő, vagy nem, nem sokat tehetsz.
Az autóba viszont tényleg ne ülj be mellé, vagy kérd meg, hogy ha veled van, menjen lassabban, mert az valóban nem játék, anyukád jól gondolja.
Na igen, a lila köd megvan, ez ide érződik. Mondhatnám, hogy nézzük meg reálisan a srácot, de nem jutna át a szöveg a ködön. (olyan dolgokra gondolok, hogy pl.
- hogyan bizonyított, hogy szeret... kb. sehogy nem lehet bizonyítani
- hogy viselkedik a szüleiddel
- vadiúj kocsival felelőtlenül nyomja a gázt és nem érted a szüleid miért hiszik, hogy veszélyben vagy -> ez a pont megint nem azt mutatja, hogy a srác igyekszik jó kapcsolatot kialaktani a szüleiddel, stb.)
A gond nem az, hogy a szüleid nem bírják őt, hanem az, hogy szerinted a srác fehér a szüleid feketék. Az egész sztori szürke, és mindenki hibás a kialakult helyzetért. A szüleid nem sok esélyt adnak a srácnak, de lássuk be, ő sem töri össze magát azért, hogy megmutassa rendes srác és jót akar neked.
Azt meg, hogy mire kellesz neki, szerintem ennyiből pontosan látszik, hogy nem tudod reálisan megítélni. Mert a tényeket sem látod tisztán, nem hogy azt, ami érzésekről szól.
Te?
Sehogy...
Majd az idő igazolja..
(Vagy nem, ezt már nemmaz én posztom megítélni)
Nem neked kell bizonyítani, hanem a barátodnak.
Mondjuk szerintem mindent elmond a kapcsolatotokról, ahogy leírtad a barátod.... Semmit nem írtál arról, hogy mivel bizonyította, hogy szeret, milyen jó tulajdonságai vannak, hogyan viselkedik, csak azt hogy egy elkényeztett, gazdag, önfejű majom.
Nem szereteném, ha a lányom ezzel a típussal járna...
Nem kell bebizonyítanod neki.
Azt kell elérd, hogy hagyjon békén, mert jogod van a saját életedhez, tapasztalataidhoz, tévedéseidhez.
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!