Titeket is megvicceltek a szüleitek, mikor kicsik voltatok?
Erről youtube-os videóról jutott eszembe a kérdés, amiben a gyerekeket azzal viccelik meg, hogy azt mondják nekik, hogy megették az összes halloween-i édességüket. http://www.youtube.com/watch?v=RK-oQfFToVg
Veletek is csináltak hasonlót a szüleitek kiskorotokban? Mit gondoltok erről? Káros vagy sem a gyerek lelkének?
Engem is megvicceltek sokszor, főleg apukám. Nagy humorgép, de egy idő után tudtam, mikor hülyéskedik és mikor beszél komolyan. Semmi rossz emlékem nincs ezzel kapcsolatban.
Viszont a videó - létezik ennyi hisztis, idegbeteg gyerek a Földön??????? Ha nem is a megviccelés, de valami nagyon károsíthatta a lelküket, mert ez nem normális viselkedés. Egy bizonyos mértékig természetes a hiszti, de komolyan, ezeket nézve azt hittem, a zárt osztályról jöttek...
Én epret ettem, és faterom elhitette velem, hogy vannak Izraelből jött eperkukacok, akik halálos veszélyt jelentenek. De ne aggódjak, 1000-ből csak egy eperben van:D Meg azt is elhitette velem, hogy pikli (ma már tudom, hogy köpőcsésze) egy híres japán költő volt, aki a holdfényhez írt verseket:D
De számtalan ilyen van. Hova megyünk? Tönkre. Hol vagyunk? Úton. És így tovább. Poén az élet:)
Velem olyan volt, hogy a nővérem bezárt a szobámba. Igazából nem csak úgy csinált mert összevesztünk. Én elhittem és meg sem próbáltam kinyitni az ajtót, így bent kuksoltam egy órát kb. Mikor meguntam megpróbáltan kinyitni ollóval!:). Mivel nem volt bezárva sikerült, utána nagy örömmel újságoltam, hogy " ki tudtam szökni ". Mikor elmondták az igazat elég csalódott voltam.:)
Balatonon pedig rengetegszer eljátszották, hogy baj van és segítsek nekik mert megfulladnak én mindig bekajáltam és kimentettem őket:)
Még kicsi voltam mindent elhittem, most már nem játszanak velem. Engem nem éritett rosszul.
Ilyesmivel, amiről tudták, hogy nagyon várom, és hazudtak volna róla, ilyesmivel nem vicceltek meg, és megmondom őszintén, elég nagy parasztságnak tartom. A gyereknek ez még fontos, és nagyságrendben és érzelmekben kb. olyan, mintha egy felnőttnek azt mondanák, hogy kirúgták a munkahelyéről, hehe, miért nem röhögsz velünk...
De ilyenekkel, mint a zergetollas kalap, szórakozott apukám, és komolyan elhittem, hogy a zerge az egy madár :D.
nem pont de vág de utolsó, az irásodról ez jutott az eszembe:
Lassan 20 éve folyamatosan szivatjuk egymást apával :D pont a napokban találtam egy képet magamról, olyan 3-4 éves lehettem, ülök a szobámban, a pizsamafölső rajtam, a nadrág a fejemen mint egy sapka, és bőgök, gondolom apa jól mulatott :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!