Mennyire fura, vagy fura-e egyeltalán, ha egy egyedülálló anya a (olyan 6-9 éves) gyerekeivel mosatja vagy masszírotatja meg a hátát?
szerintem vegyen egy hosszú nyelű hátmosókefét, a masszázsért pedig fizessen egy szakembernek, és vele végeztesse a műveletet.
érdekes, anyám sosem mosatta velem a hátát, és a masszázs sem az én reszortom volt.
olyan nonszensz dolog, h egy gyerekkel csináltatja meg azt, amit egy férfival kéne...
Nem fura....
a besértődés igen, a többi nem
Nálunk ez nem fura. 6 éves lesz a lányom és néha maga jön be, hogy megmoshatom a hátad? És olyan jó érzés, ahogy a kis kezeivel mossa a hátamat :)
Nekem a fejemet szokta masszírozni, de főként akkor, ha fodrászosat játszunk és ő a fodrász. Meg amikor mondom, hogy fáj a fejem, vagy apa, hogy fáj a háta, akkor jön és megnyomkódja.
De az, hogy anyuka besértődik, ha nem akarják, az nemhogy fura, de durva.
Az a masszázs, amit egy 6 éves tud csinálni, az inkább simizés. Tehát játék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!