Mennyire fura, vagy fura-e egyeltalán, ha egy egyedülálló anya a (olyan 6-9 éves) gyerekeivel mosatja vagy masszírotatja meg a hátát?
AZ én anyukám is egyedülálló, és néha megkéri, hogy masszírozzam meg a hátát, sokszor van, az hogy fáj neki, mivel porckorong sérve van.Ez egyáltalán nem fura...
Hát a hátmosást, azt nem tudom, mert nálunk mindenki magának mossa, de ők a gyerekei, szerintem ez sem fura...
Amikor kicsi voltam, anyukám néha megkért, hogy mossam meg a hátát. Ült a kád vízben, maga elé tette a kezét, én meg szivaccsal megmostam neki. Reumás volt a karja ugyanis. Igaz, én lány vagyok.
Ha fiú lettem volna, nyilván nem kér meg.
Van hátmosó-masszírozó szivacs, azzal kéne próbálkoznia.
Nálunk ez egyáltalán nem fura. Én is mostam anyukám, apukám hátát.. Nem láttam semmi mást, csak a hátukat, mert úgy ültek a kádban.
Én is néha megkérem a húgomat, hogy mossa meg, mert nekem olyan béna kezeim vannak, hogy nem érem el az egész hátamat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!