Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, mit szólnátok?

Szülők, mit szólnátok?

Figyelt kérdés

2 évig voltam együtt az exemmel, 1 hete szakítottunk, de ezt a szüleimnek csak hétvégén mondtam el.

Szerintetek mit fognak gondolni, ha holnap találkozom egy pasival? Ti mit gondolnátok?

18/L

2013. nov. 6. 20:07
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem vagyok szülő , de úgy gondolom ,hogy ennyi idős lánynál ez nem jelenthet gondot. A tinik között érett a felnőttek között viszont éretlen vagy. Miért ne találkozhatnál?
2013. nov. 6. 20:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát elég gyors túllépés... Csak ők eddig tökéletesnek láttak mindent, mikor már rég halott ügy volt. Nem akarom, hogy rosszat gondoljanak rólam, hogy 1 hét után már mással randizom..
2013. nov. 6. 20:10
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Azt hogy én is voltam fiatal. Kb semmit, mivel én is igy csináltam ennyi idősen. Semmi rossz nincs ebben.
2013. nov. 6. 20:11
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látszik csak én gondolom ezt korainak..
2013. nov. 6. 20:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Ilyen nálunk is volt. Nem gondoltak semmi rosszat, bár az én szüleim elég nyitottak. Fiatalon sokmindent megengedtek, nem voltak szigorúak, jobb szülőket nem is kívánhatnék. Igazából egy komoly kapcsolat után pár évig, amikor még otthon éltem egyetemistaként azt nem mondom hogy rengeteg, de jó néhány pasit elfogyasztottam. Egyéjszakás kalandom nem igazán volt, de voltak szex kapcsolataim. Volt, hogy egyszerre több is. Nem vágytam semmi komolyra, lekötött a tanulás, és nem akartam, hogy erről bármi elvonja a figyelmemet hosszabb távon, viszont mivel már 16 évesen elvesztettem a szüzességem, és 2 évig űztem a dolgot az akkori párommal, nyilvánvalóan utána is megvolt rá az igényem. És nem vagyok egy apáca típus, szóval nem okozott gondot érzelmek nélkül ágybabújni valakivel. Nem randiztam sokat, nem volt "mély" ismerkedés fázis, nem érdekelt a jövőképük ezeknek a pasiknak, csak az, hogy meglegyen a kémia. A szüleim tudtak erről, mert azért volt, hogy érdeklődtek, hogy miújság a szerelemmel. Én pedig őszintén elmondtam, hogy várat magára, de az igényeim ki vannak elégítve. Jót nevettek, azt mondták, mindig, hogy nagyon helyes, nem is szabad addig eljutni, míg a falat kaparjuk. Szóval szerintem szülője válogatja. Ha úgy gondolod, hogy a szüleid nem így állnának hozzá, inkább ne mondd el, hogy pasival találkozol. Elmész valahova, és kész. Az enyémek sokszor nem tudták, hogy mikor hova megyek, mikor elindultam otthonról. És ez már 18 éves korom előtt is így volt. Később pedig nyilván nem azzal köszöntem el, hogy sziasztok, megyek szexelek egy félidegennel. Csak "elmentem, majd jövök, helló" volt.
2013. nov. 6. 20:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Korai.De ha a szülők tényleg jó szülők,akkor nem ítélik el a saját gyereküket semmiért.
2013. nov. 6. 20:34
 7/10 A kérdező kommentje:

Nálunk nem így megy. Mindig el kell mondanom, hogy mikor, hol, kivel, mikorra érek haza... Ami nem gond, mert nyilván tudjanak róla, hogy kb merre vagyok, mikorra megyek haza..

Amúgy nincs jó kapcsolatom velük.

Nem szexkapcsolatról van szó, nem is lenne pofám 1-2 órára idehozni pasikat:), csak ismerkedés egyelőre, aztán majd kiderül...

2013. nov. 6. 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Én sem vittem haza soha senkit. Csak a komoly partnereimet. Akivel csak szexelni jártam össze, eszem ágában nem volt hazavinni, még akkor sem, ha amúgy a szüleim otthon sem voltak. De mindig volt hol megoldani a dolgot. Általában idősebb partnereim voltak saját albérlettel, lakással, vagy a szülőknél lakott, de olyankor mentünk, mikor azok nem voltak otthon, stb. De az ismerkedésben pláne nincs semmi rossz. Ha el kell mondanod, hova mész, stb., akkor eleinte mondd azt, hogy egy barátnődhöz, akit ismernek. Nem kell egyből bejelenteni, hogy XY-nal találkozol. Így nem is fogják olyan korainak tartani és nem kell akkor sem magyarázkodni, ha végül az ismerkedésből nem lesz semmi. Amikor a komolyabb partnereimmel találkoztam, akkor sem szóltam eleinte, mert anyukám egyből beindult, hogy "milyen, hogy néz ki, aranyos-e, hol tanul, mit dolgozik, milyen színű a haja, hány kiló, stb.". Hát ehhez nem feltétlen volt kedvem, mikor még csak kétszer találkoztam a pasival és azt sem tudtam, mi lesz belőle.
2013. nov. 6. 20:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem 18 évesen nincs ezzel gond, de ha zavar mit gondolhatnak, akkor mondd el nekik, hogy már régóta csak barátokként jártok össze, nem igazán volt már kapcsolat, esetleg bedobhatod, hogy már régóta más tetszik nektek, így biztosan nem fogják gyors túllépésnek tekinteni. :)
2013. nov. 7. 00:27
 10/10 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Akkor úgy látszik csak én gondolom ezt korainak..

Az én véleményem akkor pedig az,hogy lehet senkit se zavarna csak téged.Biztos akarod te ezt a randit???

2013. nov. 7. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!