Miért baj, hogy nem akarom meghívni őket az esküvőre? A nővérem ezt miért nem érti meg?
A szüleimmel elég rossz volt mindig is a kapcsolatom.16 éves koromban megismerkedtem egy nálam idősebb férfival és rá pár hónapra összejöttünk.Hónapokig titkoltuk a szüleim miatt,de kiderült.Apa amúgy is utálta a gazdagokat és szerinte a barátom bűnöző,mert normális munkával nem lehet annyi pénzt keresni,stb.Tiltottak tőle (sikertelenül),a 18. szülinapon hozzáköltöztem.
A hétvégén eljegyzett és a szüleimnek nem szóltam,mert amióta elköltöztem,alig beszéltünk,akkor is csak veszekedtünk.
De a nővéremnek elmondtam a hírt.Nagy esküvőnk lesz majd és nem szeretném,ha a szüleim jönnének.A tesóm szerint ha több száz ember elfér,akkor ők is...
De nem akarom,mert csak idegeskednék és tudom,hogy a kapcsolatom végét akarják.
Miért akkora gond ezt megérteni?
Scythian, ezt te írtad "Én elvártam a feleségemtől, hogy diplomás legyen és kicsit önállóan bontakozzon ki, indítson karriert és beszéljen valamilyen nyelven."
Akkor ezt most hogy értsük? Direkt olyan nőt kerestél, aki nyelveket beszélő, diplomás, karrierista?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!