Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a szülőkről, akik szerint a gyereknek csak a legfontosabb szükségleteit kell biztosítani (kaja, ágy, annyi ruha, hogy legyen mit felvenni)?

Figyelt kérdés
Az ezen felüli 'luxust' (osztálykirándulás, néha 1-1édesség, telefon, szórakozás stb) nem finanszírozzák, nem azért mert nem tehetnék meg, de meg se fordul a fejükben (tény, hogy maguknak sem, nem csak a gyerekeknek!)

2013. nov. 3. 16:32
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi az nem én vagyok :) de semmi baj, megnéztem és tényleg meglepő a hasonlóság:O annyi kis különbség azért hálistennek van, hogy én nem vagyok arra büszke, hogy nincsenek szüleim, örülnék ha lettek volna, és nem így kellett volna felnőnöm;( ezért sem hangoztatom mert nem vagyok büszke rá, maximum arra amit elértem. De ez a srác tényleg bunkó.
2013. nov. 6. 15:31
 32/34 anonim ***** válasza:

Ja, és ő is külföldön él.

Azt hiszem, "megbocsátom":D Komolyan, örülök neki. Ez a figura már mindenkinek "pain in the arse", nem lehet elhallgattatni. Amikor írtál, azt hittem, megfejtettem a titkát, hogy miért ennyire utálatos.

Örülök, hogy te túl tudtál lépni a pocsék gyerekkorodon, és normális felnőtt lett belőled. Sok sikert a továbbiakban is.:)

2013. nov. 6. 15:39
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem futok össze vele :)))

Amúgy elolvasgattam, érdekes jellem vannak akik nem tudják kiheverni és megkeserednek..... Azthiszem kicsit személyiségzavaros :) én egyetemre járok most, sok ilyet kellett elemeznünk :) bár nem értem miért jó másokat bántani ahelyett hogy magunkba néznénk. Én azért lettem ennyire lepontozva egyébként, mert egyszer régen azt tanácsoltam valakinek, hogy ne féljen belevágni a válásba ha valaki másba szerelmes :) engem is azonnal lehurrogtak az ilyen hasonszőrű válaszolók, de most komolyan lenne értelme veszekedni a saját egyéni véleményeden?:)

2013. nov. 6. 16:38
 34/34 anonim ***** válasza:
szerintem 1 osztály kirándulás belefér, és a gyereknek is szüksége van rá. Általában osztálypénzből szokták finanszírozni ezeket, és ha kell a szülők kipótolják az árát.Ha a szülőnek egyáltalán nincs erre pénze, már hallottam olyat, hogy a többi gyerek összedobja a pénzt annak a javára akinek nincs erre pénze.
2014. máj. 30. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!