Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Szóval az van,hogy anyukám megköveteli,hogy egy-egy ruhát hetekig hordjak.Egyedül a pólókat szokta hagyni,de néha azért is szól.És engem speciel nagyon zavar,ha egy pulóvert vagy nadrágot 1-1,5 hétig kell hordanom...de most csak én vagyok ilyen kényes vagy ez már tényleg túlzás?

2013. okt. 16. 14:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Te is ki tudod mosni, ha szeretnéd. Hány éves vagy?
2013. okt. 16. 15:02
 2/16 anonim ***** válasza:
Miért nem mosol magadra egyedül? ki sem bírnám igy.
 3/16 anonim ***** válasza:

Nem szereti anyukád, ha tele a szennyes. Szerintem max. 3 alkalommal jó egy ruhadarabot az alsó ruházaton kívül persze felvenni, és azt se az egymást követő napokban. Ha nem izzadsz bele, vagy nem kened össze, 3 alkalom után akkor is mosni kell.

Szólj anyukádnak, hogy mutassa meg, hogy kell elindítani a gépet. Ha te csinálod talán nem fog beléd kötni majd.

4/16 anonim ***** válasza:

Én sem bírnám.

Beszélj anyukáddal, ajánld fel hogy te kimosol, kiteregetsz és a vasalásba is besegítesz.

Hány éves vagy?

2013. okt. 16. 15:04
 5/16 A kérdező kommentje:

Tudok mosni,ezt szoktam csinálni,de akkor is leszid,hogy "pár napos ruhákra pazarolod a pénzt"

Szóval sajnos nem megoldás...

16L

2013. okt. 16. 15:05
 6/16 anonim ***** válasza:
Én mondjuk nadrágot hordok addig, ha nem koszolom extrém össze.
2013. okt. 16. 15:06
 7/16 anonim ***** válasza:
Én vigyázok a holmijaimra, a nadrágjaim simán kibírják egy hétig, se szag, se kosz nincs rajta. Nagyon figyelek a higiéniámra, de ha nem lesz koszos, izzadt, etc, nem mosom ki, csak 1-1.5 hét után. Ha téged zavar, mosd ki magad.
2013. okt. 16. 15:10
 8/16 anonim ***** válasza:
20%

Azt én sem értem, minek mosnál nadrágot 1-2 naponta,

Másrészt talán az a baja anyukádnak, hogy baromira sok energiát, vizet pazaroltok azzal, ha a te kis kényes hátsód miatt naponta be kell indítani a mosógépet. Arra gondoltál már, hogy ez a rigolyád jelentős többletkiadást jelenthet a családodnak?

2013. okt. 16. 15:16
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem túlzás. Csak másképp látjátok. Lehetne jobb, rosszabb is a helyzet, Neked ez jutott. Igényesebb vagy, mint Ő. Én is így voltam, felnőttem, túléltem, végül jó lett. Nagyon be vagytok osztva pénzileg? Esetleg azért lehet? Van saját kereseted?
2013. okt. 16. 15:18
 10/16 A kérdező kommentje:
Ja igen,a ruháimat 4-5 napig szoktak hordani.Kivéve alsónemű ,és póló,azokat ugyebár próbálom naponta cserélgetni...
2013. okt. 16. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!