Velem van a baj?
Figyelt kérdés
Szóval az van,hogy anyukám megköveteli,hogy egy-egy ruhát hetekig hordjak.Egyedül a pólókat szokta hagyni,de néha azért is szól.És engem speciel nagyon zavar,ha egy pulóvert vagy nadrágot 1-1,5 hétig kell hordanom...de most csak én vagyok ilyen kényes vagy ez már tényleg túlzás?2013. okt. 16. 14:57
11/16 A kérdező kommentje:
16 vagyok,szóval saját kereset...hát igen...pénzügyileg nem vagyunk beosztva,nem vagyunk szegények,és gazdagok se,szóval valahol az átlag felé
2013. okt. 16. 15:20
12/16 anonim válasza:
Igazából ez nem feltétlen igény kérdése, hanem a mosás rengeteg áramot és vizet is fogyaszt, nem beszélve a mosószerek áráról, nem mindenki engedheti meg magának, hogy állandóan menjen a mosógép. Nem akarok az "amíg az ő kenyerét eszed, addig tűrsz..." szöveggel jönni, mert téged is teljesen meg tudlak érteni én sem hordanék semmit egy hétig, de amíg nem a saját pénzedből fizeted a mosógép működését, addig sajnos alkalmazkodnod kell. Úgy tudod megoldani, hogy mindenki jól járjon, hogy egy kis vizet engedsz a mosdóba és kézzel kimosod a ruháid egy kevés mosószerrel. Kicentrifugálod (ha van külön gépetek, vagy sok mosógépen van külön csak centrifuga program) és kész. Aztán időnként meg kimosod rendesen a mosógépben.
13/16 anonim válasza:
De miért kell állandóan mennie a gépnek? Gondolom nem csak 1 db nadrágja van és nem külön mosnak családon belül. Meg kell várni amíg összejön egy teljes mosás és akkor elindítani.
14/16 anonim válasza:
Nem tudom, miért kell lepontozni azt a választ, ami arra világít rá, hogy talán 16 évesen már nem csak a saját önös érdekeinket kellene nézni, hanem arra is figyelni, hogyha azok a családi költségvetést erősen terhelik, akkor talán lejjebb adni belőlük. De végül is mindegy. A százalékoknak semmi közük a válaszok igazsaág-tartamához, csak a tinik értékeit mutatják.
15/16 anonim válasza:
A legegyszerűbb mindenkit kielégítő dolog ha az én taktikámat követed.
Egy nap felveszel egy nadrágot-pulcsit,este pedig leveszed összehajtod és elrakod. Másnap felveszel egy másikat, harmadnap egy harmadikat majd a hét további részében ezeket variálod.
Általában ezek a ruhadarabok nem koszolódnak el egy felvétel után és ha nem csak összegyűrve ledobod akkor simán fellehet venni két nap múlva.
(na meg általában az anyukák szeretnek kategóriákban mosni, és ebből rengetegszer külön válik a farmer kupac.)
Ha van 5 farmerod, két hétig hordhatod őket úgy,hogy összesen 3x lesz rajtad ugyanaz a darab.
16/16 anonim válasza:
Nem muszáj gépben mosni, kézzel is kilehet mosni 1 farmert vagy 1 blúzt. Kimosod 2 naponta, vagy váltogatod a ruháidat, és amit nem hordasz éppen azt kimosod. Ha jó idő van kiteregetsz a szabadban, vagy erkélyre és még jó illata is lesz. Nekünk gyerek koromban,fiatal koromban 1 öreg gépünk volt, és nem szerettem ,ezért kézzel mostam ki a ruháimat.!nadrág, szoknya , blúz, poló stb./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!