Nem akarnak elengedni. Hogyan győzzem meg a szüleimet? Sétáljak ki az ajtón?
Egy lelkész ismerősömmel több, mint 1 éve nem találkoztam, mert elköltözött. Tegnap volt a városban, de nem tudtam elmenni. Mondta, hogy jó lenne, ha a közeljövőben elmennél meglátogatni.
Kb. 80 km-re lakik tőlem, vonattal mennék. Szeretném meglátogatni, de itthon ellenzik.
Mi legyen? Tudom, gàz a helyzet!
19l
Na, na, na! Sem ő, sem én nem vagyok 'agymosott szektás'!!
Annyiról van szó, hogy lány vagyok, egyedül ne mászkáljak idegen helyen, stb...
Pénzed van rá, hogy meglátogasd?
Akkor meg mi tart vissza? Reggel mész, megmondod, hogy este vacsorára itthon leszel, és cirka ennyi.
hasznos választ is kaptál, nem?
ha van pénzed, elmondod anyukádnak, hogy reggel melyik vonattal mész, este melyikkel jössz, felnőtt ember vagy.
De most tényleg, mi gáz a helyzeten?
19 éves, felnőtt nő vagy. Amennyiben nem a szüleid fizetik az utazást, akkor közlöd, hogy mész, és mész. Viselkedj is felnőttként, ha már az vagy :)
jársz fősulira? mert ha igen, akkor először az is idegen hely volt, mégis elengedtek valahogy a szüleid.
ha férfi az illető, akkor lehet attól féltenek, hogy valami erkölcstelen dolog történne. függetlenül attól, h lelkész vagy mérnök az illető.
nem tudom, h 19 évesen miért tartozol elszámolással a szüleidnek, és miért nem elég az, h reggel elbúcsúzol, azt mondod programod van, és majd este jössz haza, napközben pedig felhívod őket párszor, h minden oké.
lehet, h az én anyukám túl szabadelvű, de 19 évesen nem kellett tételes beszámolást tartanom az épp aktuális magánügyeimről. az addig rendben, h eltartott, hiszen egyetemre jártam, viszont az anyagi dolgaimon kívül mindent egyedül intéztem (hivatalos ügyek, főzés, takarítás, utazás, orvoshoz járás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!