Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyes szülőknek miért esik...

Egyes szülőknek miért esik jól szadizni a gyerekeiket?

Figyelt kérdés
Azoktól a szülőktől kérdezem akik maguknak sem vallják be ezt a tényt.

2013. okt. 30. 04:16
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem kamasz vagyok.
2013. okt. 30. 06:11
 12/22 anonim ***** válasza:
Sok beteg ember van... A vezetéshez jogosítvány kell, a neveléshez meg semmi...
2013. okt. 30. 06:16
 13/22 anonim válasza:

értem én...

te nem tudsz valamit tenni?Gyámügy ilyesmi

Ilyen esetekben beszoktak vonni pszichológust vagy pszichiátert aki megmondja hogy a gyerekek igazat mondanak.

Nem ismerem a hejzetet de az is csak bonyolíthat a dolgon ha a gyerekek "be vannak fenyítve" esetleg kötődnek a szülőkhöz és az ellenkezőjét mondják,de így sem reménytelen csak tovább tart a kideríteni az igazságot.

Mikor fater balhézott ivászat után és anyuék váltak nekünk is volt ilyen vizsgálat.

2013. okt. 30. 06:17
 14/22 anonim válasza:
tárgytalan rájöttem
2013. okt. 30. 06:18
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen emberek szerintem még maguknak sem vallják be, hogy alkalmatlanok a gyereknevelésre. Nem tudom fog-e neked itt ilyen "szülő" válaszolni, mert szerintem ők ezt nem veszik észre magukon. A gyerek a rossz, mert nem tud megfelelni az ő következetlen, hangulatfüggő nevelési stílusuknak. Nagyon sajnálom a gyerekeket akiknek ilyen szülő jut.:(
2013. okt. 30. 06:31
 16/22 A kérdező kommentje:

Nem tárgytalan!!!

Vannak és lesznek ilyen szülők és helyzetek.

Csak azt nem értem hogy miért mindig abban kételkednek hogy a gyerek hazudik-e... egyértelmű hogy a gyermeki kötődés az megvan(nem gondol és akar rosszat a szüleinek) a szülőt viszont nem kérdőjelezik meg aki megeröltetés nélkül képes hazudni..

Az ok még mindig tisztázatlan.

Itt az oldal Kedves Szülők, ki lehet önteni a bilit!!!

2013. okt. 30. 08:47
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
VAN olyan szülő, aki ezeket passzióból csinálja, az én apám is ilyen volt. A gyerekeit okolta a saját sikertelenségéért, tele volt komplexusokkal és csak attól érezte magát kiskirálynak, ha a 40 kilós feleségét és a két gyerekét terrorizálhatta. Nincs ennek mindig oka, sőt, a legtöbb esetben nincs, az a gyerek meg aki erre rászolgál azért elég ritka. Mégis nagyon sok ilyen szülő van, de az tény hogy halálukig nem ismerik be maguknak hogy mit rontottak el, és miért nem néz feléjük a gyerekük 30 éve.
2013. okt. 30. 14:01
 18/22 anonim ***** válasza:
Én nagyjából tudom, anyám miért csinálta. Kb 5 éves szinten akart engem tartani, nem bírta elviselni, ahogy nőttem fel, ezért meg akart törni, hogy érzelmileg egy 5 éves gyerek szintjén maradjak.
2013. okt. 30. 23:03
 19/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Jöhetnek még, akinek hasonló problémája van!

2013. okt. 31. 18:39
 20/22 eztsetudtad ***** válasza:

Nálunk kb ugyan ez volt,hogy miért nem tudom mert amúgy mások kedvelnek,elköltöztem és soha többé nem kerestem őket 6 éve azóta nincs ilyen gondom.Mást nem tudok javasolni csak ezt.

Hogy maradandó sérüléseket okoz e ? Abban biztós lehetsz...sajnos de mindenkinek van gondja,baja..

A kutyámmal nem viselkednék így soha..

2013. nov. 30. 05:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!