Egyes szülőknek miért esik jól szadizni a gyerekeiket?
értem én...
te nem tudsz valamit tenni?Gyámügy ilyesmi
Ilyen esetekben beszoktak vonni pszichológust vagy pszichiátert aki megmondja hogy a gyerekek igazat mondanak.
Nem ismerem a hejzetet de az is csak bonyolíthat a dolgon ha a gyerekek "be vannak fenyítve" esetleg kötődnek a szülőkhöz és az ellenkezőjét mondják,de így sem reménytelen csak tovább tart a kideríteni az igazságot.
Mikor fater balhézott ivászat után és anyuék váltak nekünk is volt ilyen vizsgálat.
Nem tárgytalan!!!
Vannak és lesznek ilyen szülők és helyzetek.
Csak azt nem értem hogy miért mindig abban kételkednek hogy a gyerek hazudik-e... egyértelmű hogy a gyermeki kötődés az megvan(nem gondol és akar rosszat a szüleinek) a szülőt viszont nem kérdőjelezik meg aki megeröltetés nélkül képes hazudni..
Az ok még mindig tisztázatlan.
Itt az oldal Kedves Szülők, ki lehet önteni a bilit!!!
Köszönöm!
Jöhetnek még, akinek hasonló problémája van!
Nálunk kb ugyan ez volt,hogy miért nem tudom mert amúgy mások kedvelnek,elköltöztem és soha többé nem kerestem őket 6 éve azóta nincs ilyen gondom.Mást nem tudok javasolni csak ezt.
Hogy maradandó sérüléseket okoz e ? Abban biztós lehetsz...sajnos de mindenkinek van gondja,baja..
A kutyámmal nem viselkednék így soha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!