Mit tehetnék? ) többi leent)
Figyelt kérdés
sopronba tanulok kollégiumba kb 300 km-es távolságra otthonról apa meg anya azt hiszik hogy fenyegetnek engem meg hogy cigizek,drogozok,eliszom a pénzem meg hogy elveszik tőlem meg azt hiszik hogy lógok a koleszból...ennyire hülye azért nem vagyok nagyábból olyan 200k forintunkba az hogy le kerültem és havi 30 ezer költő pénzt kapok de abból szinte mindig ki kellett fizetnem a bérletet ami 18 ezer forint a kaja pénzt ami 8 ezer forint osztály pénz ami 2 ezer forint és marad 2 ezer forintom 1 hónapra és hiába mondom nekik nem hiszik el :(2013. okt. 27. 16:14
3/7 anonim 

válasza:

Mit nem hisznek el?
Hogy havi 30 ezerből nem telik drogokra?
Ha telne, akkor te egy csoda lennél :)
4/7 anonim 

válasza:

Mit tehetnél? Tanulj meg normálisan írni! Borzasztó a helyesírásod, tagolatlan az egész szöveg. Különben mondd el ezt így a szüleidnek és kész.
5/7 anonim válasza:
Hogyha valaha cigiztel, drogoztal akkor eleg nehezen fogod bebizonyitani, hogy nem.
En anyamektol ugykapok sok zsebpenzt (pl mikor tanc versenyre megyek vagy kirandulni) hogy megkerem, hogy mondjanak egy reszt az osszegbol amit haza hozzak, es ha haza hozom, akkor legkozelebb is kapok.
Egyszer probaljatok ki, kerd meg a szuleidet,hogy adjanak valamennyi osszeget amennyit haza hozzal, hogy lassak, hogy tudsz sporolni. Mert arra megy ki ez az "ennyibol is megelsz" dolog, hogy megtanulj sporolni. Csak be kell bizonyisd, hogy tudsz.
6/7 A kérdező kommentje:
1. boccs telorol irok...2. nem cigizek se drogozok es nem is csinaltam. 3 hiaba mondom nekik nem hiszik el es ez nagyon idegesit...penzt kuldenek de akkor se hiszik el amit mondok
2013. okt. 27. 17:15
7/7 anonim 

válasza:

én már írtam az elején,mindernől kérj számlát!!kajánál adnak ha kérsz, osztálypénzről is kaphatsz valamit ha megindokolod ezzel és talán a bérletről is szerezhetsz papírt,aztán lobogtasd előttük meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!