Mit lehetne tenni még?
Kedves Válaszoló!
Ezzel csak annyi a probléma,hogy még a telefont sem hajlandó felvenni nekem a lányom.Próbáltam már vele kapcsolatba lépni sms-ben,interneten,de semmi!Kénytelen voltam felhívni az anyját és akkor ő közölte velem,hogy mindennek oka van...Idén nyáron láttuk őt és amikor észre vette az autónkat,akkor fogta magát hátat fordított és sietve távozott.
1, Mióta elváltatok, se szeretet, se anyagi támogatást nem kap annyit, mint korábban.
2, Biztos vagy benne, hogy a feleséged akkor is ilyen szépen viselkedett a lányoddal, mikor te nem voltál ott? Biztos vagy benne, hogy nem hangolta ellene a gyerekeket? Lehet úgy provokálni egy embert, hogy a harmadik fél ebből semmit ne vegyen észre.
Ahogy én látom, a lányod megpróbált veled kapcsolatba lépni, hiszen megírta a levelet, tehát NEM távozott magyarázat nélkül. Ha te az ő magyarázatát nem tudod elfogadni, vagy legalább megpróbálni megérteni, és ehelyett a gyerektartás összegén rugózol, akkor tényleg nem is érdemes vele keresned a kapcsolatot.
Nem is értem, hogy állíthatod, hogy nem kaptál magyarázatot, mikor levelet írt neked. Felhívtad egyáltalán, hogy találkozzatok, és beszéljétek meg? Megpróbáltad megérteni? Kérdőre vontad a levél után a feleséged...? Kérdőre vontad az előző feleséged...?
Még egyszer mondom: ő nem akart az életedből kilépni, különben nem fárasztotta volna magát a levél megírásával. Valami miatt mégis arra kényszerült, hogy megtegye. És te se kapadozol utána túlságosan a leírásod alapján.
"Én szeretem a nagylányomat is,de mindennek van határa." Pl. erre gondolok... Lehet úgy érzed, szereted, csak ez épp a beírásodból nem jön át egyáltalán.
Kedves 4/4-es!
Az érzéseimmel egyedül csak is én lehetek tisztában!Ne akard belém magyarázni azt,hogy nem szeretem a nagylányomat és nem kapálózom érte kellően!Ahogy írtam,elmentem a gyámügyre,hívtam-kerestem vele több formában is a kapcsolatot,de semmi!!!!A "kedves" ex feleségemmel meg nem vagyok hajlandó semmit sem megbeszélni,mert a helyett,hogy megkeresett volna azzal,hogy baj van a gyerek és az én kapcsolatommal,beszéljük meg...inkább beperelt!Sosem volt korrekt és nem hinném,hogy ennek pont most jött volna el az ideje,hiszen nem hiába váltunk el!A jelenlegi feleségemet igenis megkérdeztem a dolgokról,de soha nem voltak kettesben a nagylányommal,mindig ott voltam én is.Még ő volt az,aki szorgalmazta volna azt,hogy csináljunk közös programokat a lányommal.A nagylányom igenis csúnyán lépett ki az életemből,mert azzal a hazugsággal távozott,hogy a nagypapája rosszul van és haza kell mennie vigyázni a másik testvérére.Időközben kiderült,hogy ebből semmi sem volt igaz!Szerintem,sokkal gerincesebb lett volna és tisztességesebb,ha nem levelet ír,hanem személyesen elmondja,hogy figyelj apa,baj van stb!Honnan tudjam,hogy nem-e a drága anyukája íratta vele a levelet?Én vagyok a szemét apa?Rendben van,legyen,de az én lelkiismeretem tiszta,mert én kerestem nem egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!