Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan valtozott az életetek...

Hogyan valtozott az életetek szules óta?

Figyelt kérdés

En 30 évesen szultem, megereszkedett mindenem, has, mell, xanthelasmam lett ( akinek van tudja mi az) , epekö, mutet , agyverzesre utaló jelek, amit faradtsag okozott, es kiderult h TIA volt, atmeneti agyi verellatasi zavar, lazzal fetrengtem a sajat hanyasomban a korhazban, fel oldalam egy napig lebenulva, massal is elöfordult ilyen , ugy erzem lerobbantam testileg nem ismerem fel magam! Uszoövek maradtak a derekamon fogyas utan is, a köverseg is furcsan, maskepp helyezkedik el. Egy gyerekem van, aki iskolas 7 eves es most kezdek magamhoz térni valamennyire , sminkelni, a több evi almatlan ejszaka utan.

Szinte ködben teltek ezek az evek, ugy erzem iszonyat kimeritö volt, es ugy erzem többet nem tudnak belevagni mert mar feleannyit se birnak mint eddig.

Sokat betegeskedtem a szules utan , kimerultsegemben ejjel edesseget ragtam mert evekig nem aludtam vegig egyhuzamban egy ejszakat .

Halistennek valahogy kibirtam es most mintha picit könnyebb lenne, de mosdatasnal fogmosasnal meg elkel a segitseg.

Ezt senkinek nem mertem bevallani, hat elmondom nektek es kivancsi vsgyok , ha mas is van aki szinten nem olyan tuzrölpattant mint en? Kifele egy szep egeszseges gyerekem van en meg mintaanya aki sut föz mos vasal takarit, es hibatlanul ellatja a feladatait, de ezek alatt az evek alatt majd megszakadtam! Persze ezt feltem barkinek bevallani!

Anyukam segitett sokat az elsö evekben, a volt ferjem meg mostanaban.

Volt meg valaki aki ezt igy elte meg?

Ugy erzem , hogy a szules es hormonalis valtozasok rengeteg testi bajt betegseget hoztak elö, amelyekre amugy is hajlamom volt

Mit szóltok ?

2013. okt. 26. 23:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Hááát... őszintén szólva, szóhoz sem jutottam, mire végigilvastam. Nekem hármasikreim vannak, akik nemsokára 3 évesek lesznek, de egyáltalán nem érzem úgy, hogy testileg-lelkileg ennyire kikészültem volna. Nekem is anyukám segített (és most is segít), a férjemen kívül. A hasam nekem is megereszkedett, kötényhasnak mondanám, emiatt volt egy hasplasztikám a szülés után 1 évvel. Lelkileg jól vagyok. Már dolgozom teljes munkaidőben, így azért elég fárasztóak és rohanósak a hétköznapok. Nekem főleg annyiban változott az életem, hogy sokkal kevesebbet alszom, lényegesen kevesebb időm van magamra és sokkal okosabban kell gazdálkodni az idővel. Ja, és jógázom (szülés után 2 hónappal folytattam, azóta is járok minden héten), nekem ez nagyon sokat segít.
2013. okt. 26. 23:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

én nem élem meg ilyen rosszul az anyaságot, vagyis egyáltalán nem, imádom minden pillanatát :) a másik oldalt hibáztatom, a munkát, a háztartást, a sok főzést, mosást, vasalást... :)

kimerültem nagyon, enyém még csak ovis, de talán most összeszedem magam.

az elmúlt 2 év: mandulagyulladás, majd abból szövődmény tüdőgyulladás, amit lábon kellett kihordanom, mert segítségem nem volt, férjem nem tudott se szabit kivenni se este 8 előtt hazajönni...

abban az évben még enyhébb betegséget, influenza, megfázás, torokgyulladás, stb.

1 éves influenza, majd mikor nagyon betegen vittem a gyerekemet orvoshoz, valami rota szerű elfajzott vírust is benyaltam, gondolhatod ez a 2 milyen szuper együtt, kórház...

azóta nincs megállás, folyamatosan beteg vagyok 1 éve, most épp egy nagyin súlyos tüdőgyulladással fekszem, már 2 hete, közben szerintem kirúgtak, legalábbis 4 hete nem tudok dolgozni mert előtte is 2 hétig beteg voltam...

azelőtt gége gyulladásom volt, előtte mandula, torok, szóval kijutott. közben persze a gyerekkel pingpongozunk mert tulajdonképpen ő hozza haza a nagyját az oviból, szerencsére ő jól reagál rá, de mivel én kimerült vagyok, csont sovány és az immunrendszerem is 2 éve kidőlt, így mindent nagyon nehezen viselek, egy könnyebb megfázás is 2 hét...

most felgyógyulok és teljes életmódot váltunk a férjemmel, hátha sikerül kilábalni végre ebből a betegség sorozatból :)

2013. okt. 26. 23:59
 3/7 A kérdező kommentje:

Hat igen kedves masodik valaszolo , faraszto az anyasag az a rengeteg testi es hormonalis valtozas megviseli az embert, minel idösebb , annal jobban.

Alkatfuggö is az is biztos, meg a gyerek aktivitas szintje is belejatszik, meg az hogy milyen az ember párja, párkapcsolata, ami ha jó, plusz energiakat es szarnyakat ad; nekem nem jött össze

2013. okt. 27. 00:17
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

Csak csendesen megkérdezem: akartad te ezt a gyereket?

Mert ennyi probléma egyszerűen nem is értem hogy jöhetett nálad..

Semmi ilyenem nem volt.

2013. okt. 27. 00:28
 5/7 A kérdező kommentje:

Akartam ezt a gyereket, mindennel jobban, tervezett volt. Anyukad azonban figyelmeztetett, h mindig aluszekonyabb es lasubb voltam es gyenge idegzetu es óva intett a gyerekvallalastól, ami akkor nagyon rosszul esett es nem hittem neki es lam , volt benne igazsag! Jo h mar nagyobb a lanyom es most mar könnyebb, es eddig sikerult neveljem es megadni mindent amit kell

De teny, hogy többet nem vallalnek!

Szerintem mindenkinek megvan a kapacitasa hogy mennyit bir es van , aki keveset. Ez nem jelenti azt, hogy a gyerek nenkivanatos volt csak mert valakit megeröltetnek a feladatok jobban mint mast!

Egyesek kacagva leszaladnak 2 kilometert masok meg 100 meter utan összeesnek

2013. okt. 27. 00:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Bocsanat, anyukam figyelmeztetett , nem anyukad, elirtam
2013. okt. 27. 00:38
 7/7 anonim ***** válasza:
39%

Már megint te...

"Szinte ködben teltek ezek az evek, ugy erzem iszonyat kimeritö volt, es ugy erzem többet nem tudnak belevagni mert mar feleannyit se birnak mint eddig. "

erről a tipikus "tudnák" szóhasználatodról már messziről ordítasz

egyszer az életben tanuld már meg, hogy "tudnék"

2013. okt. 27. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!