Akiknek sikerült lefogyniuk, miben változott meg az életetek?
Én is kb 23 kg-t fogytam. Az nálam is nagy pozitívum, hogy szinte bármit fel tudok venni, mert gyártanak a méretemben olyat, ami megtetszik és nem az van, hogy ha van olyan nadrág, ami rájön, meg kell venni akkor is, ha nem szerelem első látásra.
Az önbizalmamnak is jót tett, bár így se tökéletes, de régebben volt, hogy az egész nyarat kötött pulcsiban töltöttem, hogy lehetőleg a karomat se lássák meg..
Nekem a bőröm is szebb lett tőle. Az is pozitívum, hogy nem gondolom meg 100x, hogy felmenjek-e a lépcsőn, plusz így azért egészségesebbnek is érzem magam.
Ami még érdekes, nem tudom, hogy ezt más is tapasztalta-e, vagy csak bebeszélem, de valahogy mások velem az emberek, kedvesebbek, vagy nem is tudom..
Sokkal jobban szeretem magam, jobb viszonyban vagyok magammal. Nőtt az önbizalmam, mert tudom, hogy bármire képes vagyok, amit akarok, el tudom érni. Van pasim, aki szeret, akit szeretek.
Ezek a pozitív változások.
Negatív, hogy állandóan figyelni kell, hogy ne hízzak vissza, az első három kilónál kell megfogni a folyamatot. Emiatt sokat kell sportolni is. (Érdekes módon és sokkal jobban izzadok, mióta lefogytam.)Tudatosan, megtervezetten kell étkeznem, nem lehet össze-vissza enni, ami eszembe jut.
(27 kilót fogytam összesen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!