Szerintetek változott a testem valamit egy hét alatt? (kép)
Egy hete kezdtem bele egy kemény életmódba, sok aerob és súlyzós edzés rengeteg fehérjével.
Van egy blogom, oda töltöm fel hetente a friss képeket magamról és szeretném megkérdezni, hogy kívülálló szemként látható valamilyen változás a testemen?
A két képen látható egy ugyanolyan testtartás, főleg azt hasonlítsátok össze. :-)
A blogom címe: [link]
(u.i: az első képet rólam, amit egy hete töltöttem fel az ötödik bejegyzésemnél található, tehát tekerjetek majd picit lejjebb- direkt link: [link] 2012/10/igy-kezdtem-20121012.html [Így kezdtem [2012.10.12]] és a legfrisebb fotó, pedig mindjárt az első bejegyzés a blogomon.)
Várom az őszinte válaszaitokat!
Csak így tovább!Már látszik valamennyi változás!
23L
Némileg meglepő lesz amit írok.A te alakod jobb mint a
példakép tagnak.Mert legalább te természetesen nézel
ki.Most persze monhatnám, sorolhatnám a kifogásolnivalókat
az alakodon, de inkább azt mondom hogy én ilyen ocsmány felfújt kinézetű ürgét nem választanék példaképnek.
szerintem se egy szteroidos nyomorultat válassz példaképnek.
egy ilyesmi forma sokkal jobb
és nem mellesleg csinálhatnád azt amit ő a képen.
garantáltan megmozgatna.
hoppá:)
nem jó képet linkeltem,mert neki éppen most zajlik a doppingbotránya:D.
na de ez,egy elérhető naturál forma
Köszi a véleményeket! Utolsó: -.-" Várom a többiek véleményét is! :-)
u.i: már át is cseréltem a példaképet! :)
Látszik a változás! Hajrá hajrá továbbra is :) Figyelni fogom a blogod :)
Sok sikert! :-)
Mennyi hülye, csak azt tudnám, minek ír az ilyen...
Az ember diéta alatt heti 0,5-1kg TESTZSÍRT veszít. Ha ez ennél több, valószínűleg izmot vesztesz. 1 hét alatt nem lehet elérni látványos változást, eleinte a megváltozózz életmód miatt főleg vizet vesztesz. Hogy megtudd, megy a a diéta, adj neki legalább 8 hetet.
Mellesleg gondolj bele, mennyi ideig voltál elhízva. 1 hét alatt ezt nem lehet komolyan megváltoztatni. Lefogyni nem kell annyi idő, mint emennyit elhízva töltöttél, de így se pár hét.
Sok sikert.
én küldtem neked a képet.
most bele is olvastam a blogodba,és hú papi:).
idézlek-
A súlyzós edzést tartom az első számú sportnak a zsírégetésem során- ennél jobban egy sport sem tudja megmozgatni az izmaid és zsírt is égetni.
ebben az egy mondatban van egy rakat téves állítás:).
bármelyik küzdősport sokkal jobban megmozgatja az összes izomzatot,nem izoláltan,mint a testépítés,ami amúgy nem növel állóképességet sem.
zsírt égetni?
alapból nem égetünk csak zsírt.
ilyet csak a krematórium tud.
edzés alatt kalóriát égetünk,és a kemény súlyzós edzés elég sokat eléget,de egy ökölvívó,vagy egy kettlebell edzés kb 2-3x többet eléget,és a szív érrendszert is jobban igénybe veszik,edzik.
szóval inkább nézz utána a fegyencedzésnek,azt csinálhatod heti 6x20 percet.
menj le heti 2x-3x ökölvívó edzésre,és látogass le heti 2x kettlebell edzésre.
fél év alatt új ember lehetsz így.
az almaecetet meg hasonló butaságokat hanyagold.
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!