Szerintetek változott a testem valamit egy hét alatt? (kép)
Egy hete kezdtem bele egy kemény életmódba, sok aerob és súlyzós edzés rengeteg fehérjével.
Van egy blogom, oda töltöm fel hetente a friss képeket magamról és szeretném megkérdezni, hogy kívülálló szemként látható valamilyen változás a testemen?
A két képen látható egy ugyanolyan testtartás, főleg azt hasonlítsátok össze. :-)
A blogom címe: [link]
(u.i: az első képet rólam, amit egy hete töltöttem fel az ötödik bejegyzésemnél található, tehát tekerjetek majd picit lejjebb- direkt link: [link] 2012/10/igy-kezdtem-20121012.html [Így kezdtem [2012.10.12]] és a legfrisebb fotó, pedig mindjárt az első bejegyzés a blogomon.)
Várom az őszinte válaszaitokat!
Ha beiratkoznál valamilyen küzdősportra, hamarabb elérnéd a kívánt eredményed. Nem lennének kötött izmaid, az állóképességed is javulna és ami a legfontosabb(szerintem): teljesen más ember lennél. Én Mixed Martial Arts-ra(MMA-ra) járok már egy jó ideje. Azóta sokkal pozitívan állok hozzá mindenhez. Ezt a küzdősportot nem javaslom annyira, mivel valamilyen előélettel rendelkezni kell hozzá. Thai Box vagy valami hasonlóra iratkozz be nyugodtan. Jót fog tenni!
Üdv!
A 3 hónap változásról a kép itt megtalálható: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Várom oda a véleményeiteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!