Akiknek eddig sikerült lefogyniúk . Azok válaszolnának nekem?
18-éves vagyok .
Már négy napja diétázom.
És ara lennék kiváncsi ha lefogyok akkor lógni fog a bőröm?
Mert a lábaim elég ducik.
(este mindig bekenem test ápolóval.
De ha sikeresen letudok fogyni 10kg.
Ugye az a lábamon is fog látszani.
Akkor a bőr lötyögni fog???
Kérlek szépen titeket osszátok meg velem a tapasztalaitokat .
MI az a feszesítő krém? Férfi vagy?
Rengeteg féle van a drogériákban. Én már nem emlékszem milyet használtam.
Nem, értelmiségi vagyok. A nemem irreleváns.
A tudomány nem ismer olyan vegyszert, ami a bőrt feszessé tenné, vagy zsírt égetne (a páciens nagy mértékű károsodása vagy halála nélkül).
Csak ezért kérdeztem. Persze megértem, hogy nőkkel mindent megetetnek, hát ez a fogyasztói társadalom lényege.
-18-19 kgot fogytam le kb 2 évvel ezelőtt. Most vagyok 19 éves. (3 évvel ezelőtt kezdtem a fogyit, kb. 8 hónap volt ez a súlyveszteség)
A combomnál nem vettem észre hogy lógna a bőr. Én sokat futottam, meg teniszeztem. A hasamnál viszont most is lóg picit... :/
Pedig tornáztam is. Kentem zsírégető ilyen olyan krémmel, ami a dm-ben kapható meg feszesítőkrém. Az helyrehozta egy picit meg ugye az idő is segít helyrehozni.
Mivel 18 éves vagy, még rugalmas nagyon a bőröd, szerintem 10 kg-nál nálad annyira se fog lötyögni mint nálam.
Javasolták: testápolóval úgy kenjem a hasamnál a bőrt - nálad a comb a problémás akkor a combnál - hogy picit "csipkedjem". tehát ne csak masszírozzam hanem óvatosan finoman csipkedjem a bőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!