Lehetséges, hogy a szülő nem emlékszik a gyermek csípőficamára? Örökbefogadtak?
Több orvos egymástól függetlenül biztosan állítja, hogy csípőficamom volt már kiskoromban is. Vajon hogyan lehetséges, hogy erről a szüleim nem tudnak?
Ma már komoly ízületi elváltozás jött létre. Ugyanez van a nagynénémnél is, anyukám kesergett is miatta. De soha egy szóval nem mondta, hogy nekem is volt.
Más jelek is alátámasztják az örökbefogadást, de akkor ez két ember hosszantartó hazugsága. Rákérdezésnél mindig súlyosan megbüntettek, ezért nem sokszor mertem.
én láttam két kislányt is felnőni a faluban, akik nem voltak örökbefogadottak, tudták is, hogy van csípőficamuk, de nem kezelték őket.
Az egyik 40-45 éves, derékszögben jár, a másik 22-23, dobálja a tagjait, nagyon nehezen megy, az anyja azzal védekezett, hogy fájt a gyereknek, amikor kengyelbe rakták, ezért inkább nem rakta :(
Sziasztok, köszönöm a válaszokat. Csak most látom, hogy én is írhatok.
Csak olyan képek vannak, ahol már járok. Furcsa, mert idősebb "testvéremről" egészen kiskori fotók is vannak, és unokatestvéremről is, aki kicsivel idősebb nálam. Minden más unokatestvéremről is van bébikori fotó... köszönöm az útbaigazítást. A legkorábbi képről, ahol járni tanulok, anyukám azt mondta, hogy a születésnapomon készült.
Nem büntethetnek már meg. Ma már súlyos, durva ellenségként viselkednek, nem családként. Teljesen más esetekben figyeltem meg az életben, hogy a nevelőszülő nem korrekt az örökségekkel. Így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!