Miért nem veszik komolyan az ekcémámat?
Kb 8 éve folyamatosan lángol az ekcémám. Nincs olyan nap, hogy ne kellene bekenni, nem repedne ki, stb...
A szüleimnek ez csak annyi, hogy "már megint krémet kell venni, nem hiszem el, annyit öltesz krémekre", "nem adok pénzt ilyen hlyeségekre", "még arra sem vagy képes, hogy húst panírozz (kirepedt bőrrel??)" és még sorolhatnám.
Pénzt tényleg nem nagyon adnak krémekre, szerintük felesleges. Egyáltalán nem érzik át a problémámat. Volt, hogy egy kislány a buszon azt mondta, hogy "nézd anya milyen ronda a keze, hányingerem van"...
Mit tegyek? Miért nem értik meg?

Mosogatáshoz gumikesztyű?
A egészséges kezemet is szétcseszi a mosószer, nemhogy a te ekcémás bőröd...

Voltál már góckutatáson?
Az ekcéma egy góc betegség.Bőrgyógyász küld el vizsgálatokra.
Fül orr gége
Fogászat
Nőgyógyászat/urológia
Stb.
Lehet,hogy valamilyen krónikus gyulladás okozza.
Bocs,hogy nem a kérdésedre válaszoltam.
Ha más nem veszi komolyan,akkor vedd te annak.
Szerintem.

Allergiás vagyok a gumira, latexre, gumikesztyűtől ugyanilyen a kezem.
Kifogások? Szeretek főzni, kb heti 4x én főzök úgy, hogy leghamarabb 5-re érek haza.
De hagy ne ilyen kézzel kelljen húst paníroznom...
Amúgy ti szeretnétek ilyen húst enni? Szerintem nagyon undorító.
Az ekcémámnak főleg lelki okai vannak, illetve van kb 20 dolog, amire allergiás vagyok, ezeket próbálom kerülni.
Pontosan így néz ki most a kezem, csak még az egész kézfejem is ekcémás:
Te nooormális vagy? Hogy jössz ahhoz, hogy így beszélj velem? Hát mit képzelsz te magadról? Azért mert kipottyantottál egy kölyköt már te vagy az atyaúristen??
Ilyen anyám lenne, mint te, már rég felakasztottam volna magam! Jézus isten hát mit képzelsz te magadról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!