Ki, mit tenne ebben a helyzetben?
Áh rátapintottam a lényegre ezért lettem lepontozva? Én még csak 20 vagyok, és kiraktak otthonról. Mivel még pénzem nem volt, így a lakbért állták de a többit nem kellett volna megoldanom, de mivel konkrétan fogalmam sem volt semmiről persze nem sikerült és most visszafogadnak de szigorú feltételek mellett és a telkünkön levő régi poros házba.
De örülök legalább lesz fedél a fejem fölött, viszont minden mást nekem kell megoldanom megint. (Konkrétan ugyanott vagyok ahol eddig...)
A szüleim engem azért raktak ki, mert az ő régimódi elvük szerint, 18 évesen felnőtt lesz az ember, és olyankor munkába állhat saját életet kezdhet ( régen lehet, de ma már nem annyira...). Ők feladatukat elvégezték, eltartottak 18-ig utána már nem kötelesek így szépen kipenderítettek és a hugomnak adták a szobámat.
A te szüleid bizonyára, hasonlóan gondolkodnak, ráadásul már 25 vagy és munkád is van! Igazat adok nekik! (Még így is hogy engem kiraktak!) Miért költsenek rád pluszba mikor azt saját céljaikra is fordíthatnák, és te tudnál magadról gondoskodni csak neked az ott úgy kényelmes!
Nem a nevelésedért kérik a pénzt vissza, hanem azt az 5 évet (vagy nemtom mikor végeztél iskolát).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!