Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Ebben a helyzetben...

Mit tegyek? Ebben a helyzetben mindenki ellenem van.

Figyelt kérdés

A szüleim 14 éve elváltak, amikor még kicsi voltam. Azóta sem kevdelik egymást, és ahogy nőttem fel egyre több részletet tudtam meg a válásról, amik miatt meg is értem anya haragját.

Apa válás óta másik városban lakik, és leginkább csak ünnepekkor szoktunk találkozni. A jelenlegi barátom pedig amióta együttvagyunk nem kedveli az apám.

A helyzet most az, hogy elvégeztem az iskolát, és szerettem volna ha a ballagásomra eljön az apám az új családjával, de nem jöttek el. Ezmiatt szomorú is, mérges is voltam, mert ez után ami számomra nagy ünnep lesz az már csak az esküvőm. Meg amúgy is előtte karácsonykor talákoztunk utoljára.

A lényeg, hogy nagyon sűrűn kérdezgetik, hogy mikor megyünk hozzájuk a tesómmal látogatóba. (nyáron sokszor vot, hogy egy hetet is ottvoltunk) Most már megynugodva egy kicsit kitaláltam egy 3 napos időpontot, amibe beleegyezett a tesóm is, viszont anya aztmondta, hogy ő az én helyemben biztosan nem menne, mert akkor nem fog semmiből sem tanulni. A barátomnak meg még féltem elmondani, mert nemtudom mit szólna hozzá, mert szerinte sem vagyok normális.

2 évet fogok már csak járni iskolába, és ezzel párhuzamosan dolgozni is fogok már, utána ki szeretnék költözni külföldre. Akkor már a "miből fog tanulni" úgyis mindegy nem?

Nemtudom mit tegyek. Tényleg rossz ha 3 napra elmegyünk hozzá? Tudom, hogy sok rossz történt már miatta.. de nemtudom..

Segitség!!... nemtudok kitől tanácsot kérni ezügyben..

2013. júl. 31. 14:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menjetek el a tesóddal apukádhoz,ha már hívott.Semmi rossz nincs benne.Viszont,hogy nem ment el a ballagásodra nem szép dolog.A barátodról meg annyit,hogy nem neki kell kedvelni apudat,hanem neked.
2013. júl. 31. 14:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha mellette nincs érv a nem tudomon és mindegyen kívül, emiatt nem érdemes botrányt csinálni.
2013. júl. 31. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!