Ki, mit tenne ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Anyámék vissza akarják követelni azt a pénzt amit rám költöttek. Közben azt is mondják, hogy mikor költözöm el otthonról.2013. okt. 23. 18:38
1/15 anonim válasza:
tyű! hát kérdezd meg tőlük, hogy minek teremtettek ha így bánnak veled!
2/15 anonim válasza:
"csodálatos" szüleid vannak,azt esetleg meglehet tudni miért is követelik? vagy csak úgy ...rájuk jött az "értelem felsőfoka"?
3/15 anonim válasza:
Én megkérdezném a szüleimet, hogy tőlük is kérték -e a nagyszülők a lóvét...
4/15 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert, ha már ilyen 25 fölé rúgsz kicsit megértem..
5/15 anonim válasza:
Azt elfelejtetted leírni, hogy MIÉRT akarják ezt.
6/15 anonim válasza:
Hány éves vagy? Miért mondják? Mivel foglalkozol? ...stb...
7/15 A kérdező kommentje:
Szó se róla, ha úgy van segít nekik az ember. Gondoltak egyet és úgy érzik, hogy azért tartozom nekik, mert felneveltek. Tény és való, hogy szűkösen vagyunk otthon. Arra is volt példa, hogy miért járok például moziba, utána azt tették szóvá, hogy miért vagyok mindig otthon. Szerintetek? Nem tudom, hogy ezzel a helyzettel mit lehet tenni?
2013. okt. 23. 19:20
8/15 anonim válasza:
Még mindig nem tudunk rólad semmit!!
10/15 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok, dolgozom.
2013. okt. 23. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!