A barátnőmet verik otthon az apja és az anya. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 15. 08:36
31/34 A kérdező kommentje:
emberek ennyire hülyéket mint ti páran. én is tudom hogy rossz dolog hogy a lánnyal vagyok de mit csináljak 1 szer szakítottam a lánnyal és fel vágta az ereit.. és egyépként is nem tudom ki mondta hogy ezt a lányt én fűztem be (mondjuk nagyon nem is érdekel) de tévedés a lány fűzőt meg engem!!! meg egyépként is a gépemet nem áll jogukba el vinni! meg amúgy is nem tudnak nekem semmit csinálni ;)
2013. okt. 15. 22:52
32/34 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy ciganyok... de szanalmas, undorito, embernek nem nevezheto idiota vgy te!
Csuknanak le par evre, ott te lennel a kis szuzike, akit egymasnak adogatnak ;)
Visszakeresem az osszes kerdesed, valaszod. Ha talalok valamilyen szemelyes dolgot, eskuszom megtalallak es feljelentelek. Megerdemelsz a hatsodba napi tobb fszt.
33/34 anonim válasza:
Még te mersz minket lehülyézni.Állítom jóval tanultabb és intelligensebbek vagyunk nálad.Amilyen kérdéseket kiírtál már korábban ide,nem épp egy magas intelligenciával megáldott embert tükröz.Szóval inkább húzd meg magad,mert börtönben fogod végezni,aztán ott sem a csaj,sem pedig szűz kislányok nem lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!