Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A barátnőmet verik otthon az...

A barátnőmet verik otthon az apja és az anya. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. okt. 15. 08:36
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

A gyámhatóságot kell értesíteni az ilyesmiről, ha 18 alatti, illetve a családvédelmi szolgálatot.

2013. okt. 15. 08:40
 2/34 A kérdező kommentje:
13.éves a lány.. :(
2013. okt. 15. 08:42
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Akkor első sorban a gyámhatósághoz kell fordulnod, ki fognak menni és felülvizsgálják.
2013. okt. 15. 08:47
 4/34 A kérdező kommentje:
de ha el viszik a lányt én bele halok a hiányába. :(
2013. okt. 15. 08:48
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Szólj az osztályfőnöknek, az pedig a gyámhatóságra és a rendőrségre mehet (de ezt te is megteheted, mert a rendőrségen is tehetsz bejelentést, akkor is, ha kiskorú vagy).
2013. okt. 15. 08:49
 6/34 A kérdező kommentje:
És ha el viszik a lányt?
2013. okt. 15. 08:50
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

De ha nem szólsz, ő fog belehalni abba, amit tesznek vele. Ha szereted, akkor érte teszel, nem ellene. Béármikor találkozhatsz vele, bárhova is kerül, ha tényleg szeretitek egymást. De ha a szülei tönkretszik, akkor nem - csak a temetőbe menetsz a sírjára virágot vinni, vagy a pszichiátriára, de ahova kerül, oda úgysem engednek be.

Szólj csak érte! Ezzel teszel a legtöbbet érte és magadért is. Gondolj csal bele, hogy ha nem teszel érte semmit, holott tudod, hogy bántalmazzák a szülei ÉS esetleg meghal vagy megőrül, akkor mi lesz a te lelkiismereteddel? Hogyan fogsz tovább élni azzal a tudattal, hogy megmenthetted volna, de nem tettél semmit, mert saját magadat féltetted, ahelyett, hogy őt féltetted volna?

Gyk: igen, bele lehet őrülni is akár a sorozatos bántalmazásokba, de nem rögtön. És ez benne a legrosszabb: amíg oda eljut egy szenvedő ember.

2013. okt. 15. 08:53
 8/34 A kérdező kommentje:
És ha be mék a gyám ügyre mit mondjak? hogy csinájam hogy ne derüjön ki hogy én szoltam be? ésa ha meg fenyegetném a szüleit? az nem jó?
2013. okt. 15. 08:59
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
A gyámhatóság nem adja ki a nevet.
2013. okt. 15. 09:17
 10/34 A kérdező kommentje:
És mondjam el nekik hogy otthon valami gumival űtöték tegnap is a lányt engem meg 3 man vertek el
2013. okt. 15. 09:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!