igen el küldtem a levelet és egyépként se tehetnek a rendőrők nekem semit.. kb fél órája fenyegetem meg az apját hogy el vitettem a lányt ha még 1szer meg üti.. fel hívta a rendőrőket és azt mondták "ez van nem tudunk semit csinálni a fiuval mert nem zaklasa a lányt. pedofilságért meg nem vihesük el mert még ha a lánynak ő is vette el az ártattlanságát nem volt még nagy koru hogy le csukhasuk. egyépként is jól teszi a fiu ha fel jelenti magukat a 13éves lány bántalmazásáért" és mivel a rendőrőknél sok haverom van fel hívtag el meséltem nekik ugyan ezt azt mondták idézem "Ha szereted a lányt ne foglalkoz a szülökel jelesd nyugodtad hogy bántalmazák a lányt"
2013. okt. 15. 12:28
22/34 anonim válasza:
" Mit tegyek?"
Inkább semmit. Már épp "eleget" tettél.
2013. okt. 15. 12:35
23/34 anonim válasza:
Jelentsd fel őket nyugodtan. A végén úgyis téged csuknak le. Hajrá. Nem az számít, mi volt, amikor te 17 voltál, és a lány 12-13. Az számít, hogy 18 vagy most, a lány pedig 13.
Ez pedig szexuális visszaélésként ismeri a mai magyar büntetőjog, úgyhogy lecsuknak.
2013. okt. 15. 12:38
24/34 anonim válasza:
18 évesen egy 13 éves kislányt megrontani. Hát tudod, nagyon vastag bőr van a képeden!
Ha az én lányommal tennéd ezt, tuti úgy feljelentenélek az első adandó alkalommal, mint a szél.
Ennyire kis szánalmas senki vagy, hogy csak kislányokat tudsz befűzni? A korodbeli lányok gondolom messziről elkerülnek. Az írásod alapján jó ha az általánost elvégezted. Nem lepődnék meg, ha életed jelentős részét különféle büntetés-végrehajtó intézményekben töltenéd. nem önszántadból.
2013. okt. 15. 12:42
25/34 anonim válasza:
Én nem tudom elképzelni,hogy a rendőrök ne foglalkozzanak azzal,hogy megrontottál egy 13 évest.Max megfenyegetted őket is,így persze,hogy lapítanak.De remélem,hogy téged vesznek elő,és akkor a lánynak még lesz esélye egy normális tini korhoz.
2013. okt. 15. 12:56
26/34 anonim válasza:
Én szívlapáttal vernélek agyon, aztán elásnálak a pincébe, ott a büdös életben nem találna rád senki sem.
2013. okt. 15. 13:27
27/34 anonim válasza:
Drága szívem, ugye tudod, ha rendőrségre kerül az ügyed, akkor a gépedet is átvizsgálják és megtalálják a korábbi kérdésedet, ahol azt fejtetted ki, hogy mennyire imádod a fiatal szűz puncikat?
magad alatt vágtad a fát te gyökér.
2013. okt. 15. 16:04
28/34 anonim válasza:
Igen tök reális, hogy a rendőrség elveszi a gépét ilyen miatt és megnézi miket kérdezett gyakori kérdéseken.
A kérdező egy kretén, de azért ne beszéljünk már ekkora marhaságokat.
2013. okt. 15. 18:21
29/34 anonim válasza:
Te komolyan levelet küldtél ilyen helyesírással, inkább telefonáltál volna.
2013. okt. 15. 18:26
30/34 anonim válasza:
28-as: a barátnője 13 - ismétlem TIZENHÁROM éves. Ilyen esetben MINDIG házkutatást tartanak és elviszik a számítógépet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!