Csalódtatok édesanyátokban valaha?
Csalódtam már benne. Nem életbevágóan fontos dolog, de rosszul esett.
23 éves voltam, és még szűz. Szinte tényleg mindent elmondtam neki, mert megbíztam benne. Összejöttem egy sráccal, és azt is elmondtam neki, hogy akkor még nem feküdtem le vele.
Aztán egy pár hét múlva valahogy kicsúszott a száján, hogy a barátnői csodálkoznak azon, hogy ilyen sokáig szűz maradtam.
Én persze rögtön kérdőre vontam, hogy már nem azért, de az ilyesmit miért kell a barátnőinek elmondani? Végül megtudtam, hogy az egész szomszédság az én szűzességemről beszélt anyunak köszönhetően, mert ő elmondta ugye a barátnőknek, azok meg szépen tovább adták mindenféle ismerősöknek.
Nagyon rosszul esett, hiszen nem azért mondtam el neki, hogy kikotyogja, hanem azért, mert megbíztam benne. És nagyon szégyellte magam a szomszédság előtt (panel), nem azért, mert szűz voltam, hanem azért, mert az ilyesmit nem szoktuk a szomszédokkal kitárgyalni. :(
Igen, nagyon mérges voltam r, még kiabáltam is vele. És utána nekem is lelkiismeret furdalásom volt. Tudtam, hogy nem azért mondta el nekik, mert nekem rosszat akart, hanem inkább fel akart vágni, hogy neki micsoda erkölcsös kislánya van. :) Csak hát hülyén jött ez így ki.
Szóval pár éjszakát végigbőgtem, hol anyu miatt, hol a szégyen miatt, aztán ez is szépen elmúlt. De azóta nem mondok el neki mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!