Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vajon miért nem szereti a...

Vajon miért nem szereti a párom, ha a lányaink reggel bebújnak közzénk az ágyba?

Figyelt kérdés
Àltalában hét körül szoktunk felkelni, a gyerekek rögtön bejönnek a szobánkba. Az apjukon látszik, hogy ez nem tetszik neki. Miért ilyen?
2013. okt. 11. 21:18
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon durva, hogy milyen hangnemben beszélsz a párodról (aki nem is a férjed három gyerek után?), akinek gyerekeket szültél, akivel együtt élsz. Én az ellenségeimről sem beszélnék ilyen alpári stílusban.

A stílusod alapján ez is te voltál, aki egész nap azon vernyákolt, hogy olyan fáradt, miért akarja a párja, hogy elmenjen vele a családi összejövetelre:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-ka..

2013. okt. 12. 12:08
 52/54 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező megnyilvánulásai után csodálom, hogy a férj egyáltalán képes vele egy ágyban megmaradni.

Gondolom a gyerekek azért idegesítik a férjet, mert a kedves anyjukra emlékeztetik.

2013. okt. 12. 17:51
 53/54 anonim ***** válasza:
100%

Hm. Nagyon ismerős a kérdező stílusa.

Ilyen arrogáns stílusban hangzott el már kérdés "ha nincs lakásunk, miért vállaljunk gyereket", meg még millió egy másféle témakörben, hirtelen nem jut eszembe a konkrét kérdés.

2013. okt. 12. 18:48
 54/54 Amado atya ***** válasza:
100%

Én sem tűrtem meg a gyereket kettőnk közt. Sose. Van szobája, van ágya, legyen ott. Pláne akkor ne trajboljon nekem ott az ágyban, amikor egész héten 3:00-kor kelek, és hétvégén végre lustálkodhatnék akár reggel fél 9-ig is.

(Szerencsére már nincs gyerek, annak a kapcsolatnak vége).

A mostani életemben egyedül a kedvenc macskámat tűröm meg, ha reggel feljön közénk az ágyba. Nem visong, nem kiabál, csak szép csendben dorombol, majd elalszik, és ha épp mellém fekszik, melegíti hátamat. :)

2013. okt. 12. 18:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!