Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vajon miért nem szereti a...

Vajon miért nem szereti a párom, ha a lányaink reggel bebújnak közzénk az ágyba?

Figyelt kérdés
Àltalában hét körül szoktunk felkelni, a gyerekek rögtön bejönnek a szobánkba. Az apjukon látszik, hogy ez nem tetszik neki. Miért ilyen?
2013. okt. 11. 21:18
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%

17 Te a másik emberre nem is gondolsz?

"Én" Én ezt, és azt csinálom, igen ám de a másik ember meg keményebben melózik mint te. Tekintettel kéne lenned..

2013. okt. 11. 21:45
 22/54 anonim ***** válasza:
100%
Reggel 4 kor kel, és te itt pampogni mersz?:DD Ugye ezt te sem gondolod komolyan:xD Én azon csodálkozom, hogy nem délben kel ki, hétvégén..
2013. okt. 11. 21:46
 23/54 anonim ***** válasza:
100%

Miért tetted idéző jelbe dolgozni szót?

Akkor minek kell hajnali 4-kor?

2013. okt. 11. 21:48
 24/54 A kérdező kommentje:
Én dolgozom napi tizenkét órát amig ő már két hete semmit. Nem értem miért ugat az a válaszoló akinek gőze sincs arról, hogy mi hogy élünk?!
2013. okt. 11. 21:48
 25/54 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem,hogy miért csak magaddal foglalkozol?Miért nem tudtok pihenni együtt,vagy esetleg beszélgetni egy kicsit reggel?Nő vagyok,1 lányom van,de én sem biztos,hogy örülnék reggel félkómásan a gyerekzsivajnak...és még merevedésem sincs :-)
2013. okt. 11. 21:49
 26/54 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, te sem van vmi megértő feleség, semmi empátiát nem érzek ki abból, ahogy írsz a férjedről. Talán az ő igényeire is odafigyelhetnél, és ha egész hétköznap gürizik, 4-kor kell, akkor én a helyedben azt mondanám a gyerekeimnek: gyertek, menjünk ki, nézzünk meg együtt egy mesét, mert apa egy picit még pihenni szeretne. Nekünk még nincs gyerekünk, de ha a férjem nem akkor kel mint én, kimegyek, és hagyom, hogy pihenjen, mert ő is ember, vágyhat egy kis nyugira olykor. Nem a férjedben kellene keresni a hibát, mert nem vele van a baj, kicsit lehetnél rugalmasabb te is.
2013. okt. 11. 21:50
 27/54 anonim ***** válasza:
100%

Talán azért "ugat" hogy vedd észre azt a másik embert is aki mellett élsz és hogy legyél tekintettel rá.

És azért mert meccs van, és mondjuk az urad nincs otthon még nem kell itt a hisztidet kiadnod.pl.

2013. okt. 11. 21:51
 28/54 anonim ***** válasza:
100%
Én meg gyűlölöm, ha az ébredést követő órában bárki zaklat engem. Egy kis összebújás oké, de hogy a gyerekek ugráljanak rajtam, vagy visongjanak.. Azt hiszem ott kapnék idegrohamot!
2013. okt. 11. 21:51
 29/54 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem, miért csak TE vagy ebben a kérdésben?

Talán frusztrálja a munkanélkülisége egy kicsit próbáld már társadként kezelni.

(Van az a hülye aki nem menekül ilyen hozzáállás mellett akkor becsüld meg)

2013. okt. 11. 21:52
 30/54 anonim ***** válasza:
28 én is pedig nekem vannak:D sosem tűrtem..
2013. okt. 11. 21:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!