Vajon miért nem szereti a párom, ha a lányaink reggel bebújnak közzénk az ágyba?
Soha életében nem volt rendes munkája, inkább itthon döglik ahelyett, hogy keresne valami munkát.
Én ahogy kinyitom a szemem felkelek, felöltözöm iszom egy kávét és csinálom a dolgom. Pedig dolgozom!
"Soha életében nem volt rendes munkája, inkább itthon döglik ahelyett, hogy keresne valami munkát"
És ez két gyerek után jut eszedbe felhánytorgatni?
Így vállaltad a közös életet, akkor ne panaszkodj.
Ezt az életet választottad örül neki, hogy benne élhetsz abban amit akartál.
Nem hiszem,hogy mind a három gyereknél olyan fiatal voltál, bár a kor sem kifogás.
Én ébredés után egy óráig még használhatatlan vagyok. Nem azért, mert fáradt vagyok, hanem azért, mert nagyon ideges. Nem tudom, hogy mitől van ez, de egy óráig majd fölrobbanok, olyan ideges vagyok. Úgyhogy én szörnyű anya leszek.
Ne bántsd őt emiatt, mindannyian különbözőek vagyunk.
Ha soha életében nem volt rendes munkája, akkor minek szültél 3 gyereket?
De azt sem értem,ha otthon döglik, akkor miért kel fel hajnali 4 órakor? Ez így elég hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!