Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vajon miért nem szereti a...

Vajon miért nem szereti a párom, ha a lányaink reggel bebújnak közzénk az ágyba?

Figyelt kérdés
Àltalában hét körül szoktunk felkelni, a gyerekek rögtön bejönnek a szobánkba. Az apjukon látszik, hogy ez nem tetszik neki. Miért ilyen?
2013. okt. 11. 21:18
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:
Már írtam, hogy két hete nem dolgozik és az isten tudja, hogy mikor fog megint. Èn dolgozom, főzök, mosok, bevásárolok de ő még a gyerekekkel sem foglalkozik.
2013. okt. 11. 21:53
 32/54 A kérdező kommentje:

Soha életében nem volt rendes munkája, inkább itthon döglik ahelyett, hogy keresne valami munkát.

Én ahogy kinyitom a szemem felkelek, felöltözöm iszom egy kávét és csinálom a dolgom. Pedig dolgozom!

2013. okt. 11. 21:57
 33/54 anonim ***** válasza:
100%

"Soha életében nem volt rendes munkája, inkább itthon döglik ahelyett, hogy keresne valami munkát"

És ez két gyerek után jut eszedbe felhánytorgatni?

Így vállaltad a közös életet, akkor ne panaszkodj.

2013. okt. 11. 22:00
 34/54 A kérdező kommentje:
Három gyerekünk van. Fiatal voltam úgy voltam vele, hogy majd lesz valahogy. De már marhára unom, hogy csak én dolgozom állandóan.
2013. okt. 11. 22:02
 35/54 anonim ***** válasza:
100%

Ezt az életet választottad örül neki, hogy benne élhetsz abban amit akartál.

Nem hiszem,hogy mind a három gyereknél olyan fiatal voltál, bár a kor sem kifogás.

2013. okt. 11. 22:04
 36/54 anonim ***** válasza:
100%

Én ébredés után egy óráig még használhatatlan vagyok. Nem azért, mert fáradt vagyok, hanem azért, mert nagyon ideges. Nem tudom, hogy mitől van ez, de egy óráig majd fölrobbanok, olyan ideges vagyok. Úgyhogy én szörnyű anya leszek.

Ne bántsd őt emiatt, mindannyian különbözőek vagyunk.

2013. okt. 11. 22:09
 37/54 anonim ***** válasza:
13%
Itt tudjátok csak osztani az észt, meg sokan letámadni egy embert, mert az életben egy nullák vagytok és féltékenyek rá, hogy a kedves kérdező elért valamit! Mellesleg az én férjem is ilyen, azt hiszik, hogy ők a családfenntartók, mert férfiak, még ha nem is dolgoznak. És a nő részéről a töménytelen munka az épp hogy csak elég. Nekik tisztelet jár, mértéktelenül, gyerekhez meg keljünk fel egy órával előbb, hogy a ro.hadék apuka tudjon 4 órával többet aludni, mert neki far.ka van. VÁGJA LE AZ ILYEN!
2013. okt. 11. 22:19
 38/54 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, hogy hogy jön a kezdeti problémához, az, hogy ki dolgozik és mennyit. Úgy tűnik senki nem értett veled egyet abban, hogy jó így, hogy a gyerekek bebújnak közétek az ágyba, úgyhogy ki kellett találnod valami mást is.
2013. okt. 11. 22:19
 39/54 anonim ***** válasza:
7%
Gyerekek lelkivilága le van sz...rva, mert drága apukának ez nem tetszik mi? Van egy megérzésem, hogy napközbe sincs olyan óra, hogy leülne játszani velük. Szépen ügyesen ott kell hagyni az ilyen férgeket.
2013. okt. 11. 22:20
 40/54 anonim ***** válasza:
100%

Ha soha életében nem volt rendes munkája, akkor minek szültél 3 gyereket?

De azt sem értem,ha otthon döglik, akkor miért kel fel hajnali 4 órakor? Ez így elég hihetetlen.

2013. okt. 11. 22:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!