Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek az gáz, ha egy...

Szerintetek az gáz, ha egy férfi megy táppénzre a gyerekkel? Ha a ti férfi munkatársatok tenné, papucsnak gondolnátok?

Figyelt kérdés
Mit gondolnátok a feleségéről? Rossz anyának tartanátok?
2013. okt. 10. 12:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

szerintem teljesen normális dolog.

egyelőre még nincs gyerekünk, de ha lesz, szerintem a párom vállalni fogja amikor épp nincs nagy hajtás a munkahelyén. ő tud home officeban dolgozni, én nem, tehát logikus lenne, h itthon legyen alkalmanként a picurral.

van egy kolléganőm, aki vagy saját maga, vagy a gyereke miatt van táppénzen havonta többször, pedig a nyugdíjas nagymama, vagy az apuka is otthon lehetne gyerekkel. persze sírni azt tud, mikor a fizuja emiatt kevesebb.

2013. okt. 10. 13:22
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy, sot jo is ha neha apuka is kiveszi a reszet
2013. okt. 10. 13:25
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

Én magamról nem tudnám elképzelni, illetve egy kicsit zavarna a dolog, mert nekem természetesebb, ha a nő marad otthon, de! ha más lehetőség nem lenne és pl. a férjem éppen munkanélküli, nekem meg van munkám, egyértelműen a párom maradna otthon és nem csinálnék belőle ügyet.

Amúgy éltem Finnországban pár évig, ott bevett szokás volt, hogy a férfiak mennek gyesre, ők végzik a házi munkát.

2013. okt. 10. 13:50
 24/27 anonim ***** válasza:
26%
Nálunk én fogok a gyerekkel itthon maradni táppénzen azon egyszerű okból hogy a férjemet egyből kirúgnák ha csak meg merné említeni hogy táppénzre menne. Pedig jobb lenne ha ő mehetne, mert én keresek többet. Sőt szívesen is maradna, szeret a gyerekkel foglalkozni, GYES-re is simán eljönne ha utána visszavennék.
2013. okt. 10. 13:51
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ez szerintem tök jó dolog és fejlett intelligenciára utal.
2013. okt. 10. 14:19
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy gondolnám. És a feleséget sem.

Hol van ez előírva, hogy csak anya mehet táppénzre ha beteg a gyerek?

2013. okt. 10. 16:24
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk a ferhem van otthon gyed-én, mert én vezeto beosztásban dolgozom es eleg magas összegét viszek haza. Tgyas-t se vettem ki, de 6 hónapig otthonról dolgoztam, amint az idom es a lányom engedte. 6 hónap utan rugalmas m.idobe mentem vissza dolgozni, igy én szabom meg mikor mennyit vagyok bent, de otthonról is eltudom latni a munkaköröm.

A lanyunk nem szenved hiányt, maradéktalanul kiszolgálók az igrnyeit. A fizetésem töredéke se a Max.gyed, nekunk "nem érte volna meg".

Szerintem nincs gond azzal, ha egy férfi van otthon a gyerekkel, amig a gyermek mindket szülőtől megkapja a megfelelő figyelmet.

2013. okt. 10. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!