Szerintetek az gáz, ha egy férfi megy táppénzre a gyerekkel? Ha a ti férfi munkatársatok tenné, papucsnak gondolnátok?
Az én apám 3 lánnyal volt otthon táppénzen ha kellett, ő ment el szülői értekezletre is, és ő vitt minket oviba, alsó tagozatba iskolába is. Hogy papucs lett volna? Hogy mit szóltak a kollégái? Senki nem tartotta papucsnak, és több kollégája csak jobban tisztelte. Ugyanis apám teljesen magára maradt 3 kislánnyal.
Szóval nem gáz, ha az apuka is részt vesz a gyermek nevelésében, és a táppénz is beletartozik..
Nem gáz, hogy lenne az?
Nem az a papucs, aki részt vesz a család életében.
A feleség sem rossz anya ettől.
Menjen az táppénzre, aki akkor könnyebben megtudja oldani.
Az egyik munkatársamnak most lett meg a kislánya 2 hete.
Reggel felkel hajnalban, leviszi a kutyát sétálni, és visz haza kaját a boltból, utána ledolgozik 10 órát, hazamegy, odateszi főni a vacsorát, közben megeteti a kislányt, kitakarít a szobában, megvacsoráznak, gyereket fürdet, etet, és álomba ringat, hogy a felesége hagy pihenje ki magát.
És mindezt másnap elmeséli nekünk csillogó szemmel. Egyetlen percig sem tartom papucsnak, sőt, tisztelem és becsülöm, amiért megteszi mindezt a családjáért!
Már miért lenne gáz??
Nem gondolnék semmit az anyukáról, nem is értem ezt a kérdést...
Minket apukánk nevelt fel, ő csinált mindent. Azzal sem volt semmi probléma.
Ez egyáltalán nem gáz, neki is ugyanúgy a gyereke.
Amúgy nálunk is mostanában a párom szokott itthon maradni (ha nagy ritkán kell), mert én a kötelező gyakorlatomat töltöm, adott óraszámot kell dolgoznom adott határidőig, szóval ha itthon kéne lennem egy hetet, akkor nem végeznék időre, és buknám az egész félévemet.
Én azt nem értem, hogy mit érdekel az bárkit, hogy a munkatársai papucsnak tartják-e vagy sem, vagy rossz anyának gondolják-e az anyukát? Ki nem sz@rja le, mit gondolnak?
Ami a párnak megfelel, azon a módon kell intézni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!