Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek az gáz, ha egy...

Szerintetek az gáz, ha egy férfi megy táppénzre a gyerekkel? Ha a ti férfi munkatársatok tenné, papucsnak gondolnátok?

Figyelt kérdés
Mit gondolnátok a feleségéről? Rossz anyának tartanátok?
2013. okt. 10. 12:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Az én apám 3 lánnyal volt otthon táppénzen ha kellett, ő ment el szülői értekezletre is, és ő vitt minket oviba, alsó tagozatba iskolába is. Hogy papucs lett volna? Hogy mit szóltak a kollégái? Senki nem tartotta papucsnak, és több kollégája csak jobban tisztelte. Ugyanis apám teljesen magára maradt 3 kislánnyal.

Szóval nem gáz, ha az apuka is részt vesz a gyermek nevelésében, és a táppénz is beletartozik..

2013. okt. 10. 12:22
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, hogy lenne az?

Nem az a papucs, aki részt vesz a család életében.

A feleség sem rossz anya ettől.

Menjen az táppénzre, aki akkor könnyebben megtudja oldani.

2013. okt. 10. 12:28
 13/27 anonim ***** válasza:
95%
Dehogy gáz. És az sem, ha pl. a 2. évet az apuka tölti otthon gyeden a gyerekkel.
2013. okt. 10. 12:28
 14/27 anonim ***** válasza:
98%

Az egyik munkatársamnak most lett meg a kislánya 2 hete.

Reggel felkel hajnalban, leviszi a kutyát sétálni, és visz haza kaját a boltból, utána ledolgozik 10 órát, hazamegy, odateszi főni a vacsorát, közben megeteti a kislányt, kitakarít a szobában, megvacsoráznak, gyereket fürdet, etet, és álomba ringat, hogy a felesége hagy pihenje ki magát.

És mindezt másnap elmeséli nekünk csillogó szemmel. Egyetlen percig sem tartom papucsnak, sőt, tisztelem és becsülöm, amiért megteszi mindezt a családjáért!

2013. okt. 10. 12:32
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Már miért lenne gáz??

Nem gondolnék semmit az anyukáról, nem is értem ezt a kérdést...

Minket apukánk nevelt fel, ő csinált mindent. Azzal sem volt semmi probléma.

2013. okt. 10. 12:35
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez Magyaroszág. Itt ha egy férfi vasárnap délelőtt bemegy egy kisgyerekkel egy boltba, a hülye nép azt hiszi hogy ép a láthatás zajlik...
2013. okt. 10. 12:42
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Te kerdezted meg,hogy hazahivd e apukat,mert beteg a kisgyerek? Semmi ertelme szerintem ilyeneken agyalni... mindenki ugy intezi el ahogy tudja, a papucssag nem ettol fugg,ugyanugy ahogy a rossza anyasag sem.
2013. okt. 10. 12:42
 18/27 zabmester ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem gáz, neki is ugyanúgy a gyereke.

Amúgy nálunk is mostanában a párom szokott itthon maradni (ha nagy ritkán kell), mert én a kötelező gyakorlatomat töltöm, adott óraszámot kell dolgoznom adott határidőig, szóval ha itthon kéne lennem egy hetet, akkor nem végeznék időre, és buknám az egész félévemet.

2013. okt. 10. 12:49
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, hogy mit érdekel az bárkit, hogy a munkatársai papucsnak tartják-e vagy sem, vagy rossz anyának gondolják-e az anyukát? Ki nem sz@rja le, mit gondolnak?

Ami a párnak megfelel, azon a módon kell intézni a dolgokat.

2013. okt. 10. 12:59
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyereknek kettő azaz kettő ugyanolyan jogokkal és kötelezettségekkel bíró szülője van. Nem értem miért baj az, ha egy apa mindent ugyanúgy vállal a gyerek mellett, mint az anya. Semmi gáz nincs abban, ha az apa is táppénzre megy, ha arra van szükség. Ennek kellene a természetesnek lenni.
2013. okt. 10. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!