Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek szóljak a férjemne...

Szerintetek szóljak a férjemnek, hogy jöjjön haza ha a beteg gyerekünk szeretné?

Figyelt kérdés

Este elmenne a munkatársaival egy csapatépítős szórakozásra. Vacsora és biliárd. Ritkán jár el, és ez egyben "pofavizit" is, ott lesznek a főnökök is.

A lányunk viszont beteg, semmi komoly csak láz, torokfájás. Már megy 10 percenként az ajtóhoz hogy "szia apa"; meg emlegeti egész nap.

Szemétség lenne felhívnom a férjem, hogy jöjjön haza?

2013. okt. 9. 17:30
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

Azért kíváncsi lennék, ha én mennék el egy 2 éves beteg gyerek mellől szórakozni, mi lenne a reakció.

Majd pár nap múlva talán úgy is felteszem a kérdést.

2013. okt. 9. 19:53
 42/47 anonim ***** válasza:
Ha férjed otthon van vele akkor miért lenne baj. Nem csecsemőről van szó hanem egy 2 evésről.
2013. okt. 9. 19:56
 43/47 anonim ***** válasza:
25%

Ha fordítva tennéd fel a kérdést, biztos kapnál rendesen :D

Amúgy ha én nem tájékoztatnám a férjem arról, hogy beteg a gyerek akkor sértődne meg. Az enyém tuti nem tudna elmenni a munkahelyi bulira.

2013. okt. 9. 20:13
 44/47 anonim ***** válasza:
76%

Ajjaj...

apuka többször volt tp-n a két éves gyerekkel? Akkor nem csodálom, hogy a kislány inkább őt akarja. Most komolyan, ő megy vele táppénzre, ha beteg és ennyi sem jár neki, hogy egy este jól érezze magát?

2013. okt. 9. 20:52
 45/47 A kérdező kommentje:
Ugyanannyit voltunk táppénzen, felváltva jövünk el. Így nekem is nagyobb eséllyel marad meg a munkám.
2013. okt. 9. 21:20
 46/47 anonim ***** válasza:
37%
Hat hagyjatok mar szegeny kerdezot.Megkerdezte , hogy szemetseg lenne e.mindenki valaszolt, hogy igen,o meg belatta,hogy ha mindenki ugyanazt mondja akkor valoban ugy van.Erre letamadjak sokan,hogy egy irigy dog es elfognak valni meg a gyerek egy elkenyesztetett kis nyafka. Talan nem csak felhaborodottan valaszolni kellene, hanem vegig kellene olvasni a kerdezo valaszait.Fekudjetek vissza az agyba es most a jobb labatokat tegyetek le eloszor :)
2013. okt. 10. 09:59
 47/47 anonim ***** válasza:
0%
Hát most nem azért, de szerintem a kollégák előtt is ciki ha valakinek nem a gyereke az első, amúgy az én párom is kiakadna ha nem szólnék neki hogy így keresi a gyerek. Ő ha tudna biztos hazaugrana aztán visszamenne, vagy felhívná kicsit legalább a hangját hallja a gyerek. Igaz régi kérdés de most találtam.
2020. okt. 12. 01:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!