Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek szóljak a férjemne...

Szerintetek szóljak a férjemnek, hogy jöjjön haza ha a beteg gyerekünk szeretné?

Figyelt kérdés

Este elmenne a munkatársaival egy csapatépítős szórakozásra. Vacsora és biliárd. Ritkán jár el, és ez egyben "pofavizit" is, ott lesznek a főnökök is.

A lányunk viszont beteg, semmi komoly csak láz, torokfájás. Már megy 10 percenként az ajtóhoz hogy "szia apa"; meg emlegeti egész nap.

Szemétség lenne felhívnom a férjem, hogy jöjjön haza?

2013. okt. 9. 17:30
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül hiszti. Beteg, nincs jól, szeretné ha az apja vele lenne. Tök jogos igény. Még nekem, felnőttként is jól esik a szüleim jelenléte, ha beteg vagyok.
2013. okt. 9. 17:57
 22/47 anonim ***** válasza:
72%
Ha pukizik, akkor is hazahívjátok aput, mert csak ő elég erős ahhoz, hogy kinyissa az ablakot? Vagy van olyan dolog is, amit képes vagy egyedül megoldani.
2013. okt. 9. 17:57
 23/47 A kérdező kommentje:
Ez a ruha jó ötlet :-) Kicsit befújom a férjem parfümjével.
2013. okt. 9. 17:58
 24/47 anonim ***** válasza:
Na most akkor mi lesz? Haza fogod rángatni?
2013. okt. 9. 17:59
 25/47 A kérdező kommentje:

Nem fogom.

Nem vagyok hülye, nyilván ha mindenki másképp látja akkor én megyek szembe az autópályán.....

2013. okt. 9. 18:01
 26/47 anonim válasza:
37%

Fordított esetben hogy érintene az téged, ha el "KELLENE" menned valahova, és a férjed azt mondaná: "A lányunk viszont beteg, semmi komoly csak láz, torokfájás. Már megy 10 percenként az ajtóhoz hogy "szia anya"; meg emlegeti egész nap."?

Na erre kell válaszolnod, és megvan a válasz!

2013. okt. 9. 18:02
 27/47 A kérdező kommentje:

Fordított estben hazajönnék. Még csak 2 éves, nyilván ha nagyobb lesz nem kell neki mindig "ugrani" ha beteg.

De hogy megnyugodjatok: nem alszik köztünk, sokat van a nagyszülőkkel is, nincs hozzánk nőve.

2013. okt. 9. 18:15
 28/47 anonim ***** válasza:
56%

Mindenki látja, hogy nem is igazán a gyerekről szól ez az egész, hanem rólad. Ha nagy baja lenne a gyereknek magadtól is el tudnád dönteni, hogy igen apának itt kell lennie.

Ne légy önző és ne próbáld a gyereketekre fogni, hogy nem tetszik a kis "kiruccanása".

2013. okt. 9. 18:34
 29/47 anonim ***** válasza:
42%

én nem értem miért osztja mindenki a kérdezőt..az én férjem pl. rendesen "leteremtene"ha ilyenkor nem szólnék neki...Ő egy ilyen apuka,lehet furcsa egyeseknek,de van ilyen is...

Én amúgy húznám az időt,amíg csak tudom,mese,játék,stb...de dobnék egy smst a férjemnek,hha megoldható fürdetésre/fektetésre jöjjön haza,mert nagyon apás a kicsi,és rá vágyik..

Amúgy fordított eset hülye példa..mutasson nekem valaki olyan anyukát,aki nem rohanna haza a gyerekhez ilyen esetben...

2013. okt. 9. 18:48
 30/47 anonim ***** válasza:
75%

Nekem is van egy 3 éves kisfiam.

És ő volt olyan értelmes 2 évesen, mikor beteg volt és az apját hiányolta, de az apja dolgozott, hogy megértette, hogy apának dolgoznia kell és nem tud most itthon lenni.

Érdekes...

És most bocs, de ha éppen nem kikapcsolódásról lenne szó, hanem dolgozni menne, akkor vegyen ki szabadságot, csak hogy a gyerek közérzete jobb legyen?

Tudod a gyerekek ilyenek. Mindig az hiányzik nekik, aki nincs otthon. De ha otthon lenne a férjed, kb. rá se tenne nagyon, hogy otthon van. Ezt is tapasztalatból mondom.

Jó helyen van ott a férjed, ahol van.

2013. okt. 9. 18:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!