Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek szóljak a férjemne...

Szerintetek szóljak a férjemnek, hogy jöjjön haza ha a beteg gyerekünk szeretné?

Figyelt kérdés

Este elmenne a munkatársaival egy csapatépítős szórakozásra. Vacsora és biliárd. Ritkán jár el, és ez egyben "pofavizit" is, ott lesznek a főnökök is.

A lányunk viszont beteg, semmi komoly csak láz, torokfájás. Már megy 10 percenként az ajtóhoz hogy "szia apa"; meg emlegeti egész nap.

Szemétség lenne felhívnom a férjem, hogy jöjjön haza?

2013. okt. 9. 17:30
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
66%
Max. dobj egy sms-t, hogy amikor különösebb probléma nélkül már le tud lépni, akkor induljon el, és siessen. Eddig valamit félreértelmeztem, azt hittem, ott alvós a dolog. Ezek szerint pár óráról van szó, nem igaz, hogy addig nem lehet lekötni egy gyereket.
2013. okt. 9. 18:53
 32/47 anonim ***** válasza:
70%
Hiába jössz ezzel a "de mi bezzeg gondoskodók vagyunk" szöveggel, képzeld, mi is azok vagyunk, a család az első, de nem mindenáron, azért tudni kell a határokat. A lányod picit beteg, magad írtad, hogy semmi komoly...Ehhez képest te úgy kapálózol, mintha 40 fokos láza lenne, és a férjed napokra eltűnt volna. Ráadásul a hisztijét úgy akarod kezelni, hogy rögtön teljesíted az akaratát. Nem valami bölcs viselkedés.
2013. okt. 9. 18:55
 33/47 anonim ***** válasza:
46%
Az én férjem hazajönne, egyetlen szó nélkül (már ha elment volna egyáltalán). Embere, személyisége válogatja, ki hogy áll a témához. Az én páromnál mindent magasan megelőz a család. Egyetlen szavunkra ott terem. Ha a gyerek ennyire várná haza, én megemlíteném neki, és azzal lendülettel jönne haza, bújna vele ágyba és olvasna neki mesét. De ezek mi vagyunk. Tudom, hogy nem mindenki ilyen...
2013. okt. 9. 18:58
 34/47 A kérdező kommentje:
Nem értem: megírtam, hogy NEM hívom fel. Most mit akartok? Kössem fel magam, mert megfordult a fejemben????
2013. okt. 9. 18:58
 35/47 anonim ***** válasza:
79%

Nem hívnám haza. Mi lenne, ha külföldön lenne és akkor is beteg lenne a lányod? Nagyon édes kislány meg minden de akkor ehhez hozzászokna. Sajnos az élet nem ilyen. Holnap reggel meg nem engedné el dolgozni, mert beteg?

Nemsokára már úgy is elalszik. Addig foglald le.

2013. okt. 9. 19:05
 36/47 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem meg jogosan kívánja a 2 éves gyerek mindkét szülője jelenlétét. Nem értem, mi ez a hadjárat az anyuka ellen, komolyan. Miért akkora áldozat apának hazajönni? Nincs háborúban, dolgozni sem kell neki, billiárdozni menne, az ég szerelmére, nem az élete múlik rajta! A gyereknek a legfontosabb a családja és az érzelmi biztonság. Amelyik szülőnek áldozat ezt megadni néhány évig, az ne vállaljon gyereket. SZerintem apa nem hal bele, ha nem megy billiárdozni, megy máskor, vagy nem. És akkor mi van? Van egy két éves gyereke, úgy gondolom, ez felülír dolgokat. Az meg, hogy a beteg gyerek az apjára (is) vágyik, nehogy már elkényeztetés legyen! Bocs, hogy nincs a halálán, akkor lehetne teljesíteni a kívánságait, de ha csak kicsit beteg, akkor "hisztis"? Őszintén nem értem itt a szülők reakcióit. Mindenkinek ekkora áldozat otthon lenni a családjával? Mi a baj?
2013. okt. 9. 19:08
 37/47 anonim ***** válasza:
77%
Persze utolsó csak akkor ha leépítés lesz és ő lesz az első akit elküldenek akkor anyuka is csendbe marad ugye?
2013. okt. 9. 19:44
 38/47 anonim ***** válasza:
69%

Nem hivnam haza! Parom ma este focizik, ejfel mire hazaer...

Ha fiunk nagyon hianyolta akkor befekszik melle felpuszilgatja es osszebujnak kicsit vagy ha Fiunk akarja akkor vele alszik... Ilyenkor nem tilos kenyeztetni nalunk :)

2013. okt. 9. 19:46
 39/47 A kérdező kommentje:

Ilyen miatt azért nem küldik el. Többször volt már itthon táppénzen is a gyerekkel, mégsem rúgták ki.

Ráadásul az egyik főnök nő.

2013. okt. 9. 19:48
 40/47 anonim ***** válasza:
69%
Azt hittem a kérdésből, hogy a gyerek rákos vagy más súlyos betegsége van és az apja külföldön van. Így érthető lenne. De aztán tovább olvastam és hülyeség lenne felhívni. Már a maga a kérdés is az, mert felnőtt nőként gondoltam, hogy ennyit már te is fel tudsz mérni ésszel, hogy ilyen semmiségért vicc lenne hazarángatni egy fontos munkahelyi találkozóról a férjed.
2013. okt. 9. 19:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!