Kit érdekel a közérzete egy ilyen esetben? Ez nem szemétség lenne hanem sokkal rosszabb...
2013. okt. 9. 17:46
12/47 anonim válasza:
Kösd le a figyelmét a kislányodnak, játssz vele, olvass neki, nézzetek mesét...Ha egyértelműen, határozottan (de kedvesen) leszögezed, hogy apunak sajnos dolgoznia kell, és nem tud hazajönni, akkor meg fogja érteni. Akár azt is füllentheted neki, hogy felhívtad gyorsan, és apu sok puszit küld, jönne már haza, de nem hagyhatja félbe a munkát. Én lázasan nem hagynám, hogy szaladgáljon hiába, azért rá lehet szólni, nem fog összeomlani tőle.
2013. okt. 9. 17:50
13/47 A kérdező kommentje:
Bocs, engem érdekel a közérzete....
Nem bosszúból akarom hazarángatni. Ha a gyerek nem hisztizne érte, nem fordult volna meg a fejemben.
Köszönöm a válaszokat
2013. okt. 9. 17:51
14/47 anonim válasza:
"Este elmenne"
Te jó ég!
Még el sem ment, de már azt tervezed, hogy hazarángatod a gyerek nevében...
Miért nem mondod meg neki nyíltan, hogy nem szeretnéd, ha elmenne. Soha.
15/47 A kérdező kommentje:
Nem érti, még csak 2 éves múlt :-(
16/47 anonim válasza:
Egyébként pont az ilyen jellegű kényeztetések miatt LEHET aztán később hisztis, akaratos a gyerek. Lázasan engem biztos nem hagytak volna rohangálni a szüleim, meg nem hívogatták volna haza egymást a munkahelyükről, és a férjed most "dolgozik", ha úgy vesszük. Nem vetne rá jó fényt, ha egy kis torokfájás miatt hazarohanna, mikor a feleség már amúgy is a gyerekkel van.
2013. okt. 9. 17:53
17/47 anonim válasza:
Tudod miért hisztizik?! Mert te hagyod, meg jelentőséget tulajdonítasz neki. A gyengeségedet használja ki, ösztönösen. De mindegy, neveld csak félre, hiszen te csak a kis lelkét ápolod.
2013. okt. 9. 17:54
18/47 A kérdező kommentje:
Én sem hagyom rohangálni, ezt nem tudom honnan vetted.
Azért jó tudni, hogy ennyi médium van itt, aki ennyiből tudja hogy elkényeztetett lesz a gyerek és el fogunk válni.
2013. okt. 9. 17:55
19/47 anonim válasza:
Add neki oda apa egyik ruhadarabját, amin érződik az illata, és mondd, hogy apa utasítására kapja meg, amennyiben hajlandó szépen elfeküdni, és meggyógyulni apa kedvéért...
2013. okt. 9. 17:56
20/47 anonim válasza:
"Már megy 10 percenként az ajtóhoz" - ez nem épp arra utal, hogy nyugodtan fekszik az ágyában...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!