Mit tehetnék az apám ellen, hogy ne tegye tönkre az életünket?
26 éves nő vagyok a szüleimnél élünk sajnos, mert nincs pénzünk elköltözni saját lakásba, vagy albérletbe.
A történet nem új keletű, de eljutottam sajnos arra a pontra, hogy úgy érzem hamarosan kárt teszek benne komolyan, ha nem történik semmi, egyszerűen nem bírom már ezt, nyáron már egyszer össze is verekedtünk, és akkor elgondolkodtam rajta, hogy mi lenne, ha feljelenteném, vajon sikerülne megszabadulni tőle, vagy csak még rosszabb lenne?
Folyamatosan szid minket, k......nyázik, üvölt, hogy mikor d.ünk már meg, mert hogy az ő életét tönkre tesszük, meg nem csinálunk semmit, csak ő van értünk, blablabla... ha valamit eltesz vagy letesz és 3 perc múlva nem találja, mert nem emlékszik hova h...nyta el, akkor is mi vagyunk a sz.m..etek, meg miattunk van minden, mi tettünk el, r.h..adjunk meg, meg d...göljünk meg....
Anyukám vesebeteg,dialízisre jár. Apám szerint nincs semmi baja, szimulál, meg állandóan csak meg akar dö.le..ni, meg nem csinál itthon semmit.
"Sosincsen" kaja itthon (ha anya egy nagy lábassal főz, akkor képes apám egyedül megzabálni az egészet, azt se kérdi, hogy akar-e még enni valaki, vagy ettünk-e már.Addig eszi, amíg van benne, még éjszaka is kijár.
Párom cukorbeteg, ha főzök neki, vagy magunknak valamit kettőnkre, akkor Apám kiakad, hogy mert mindig csak Páromnak főzünk neki sosincs semmi főzve... és még fokozhatnám... issza a kávét literszám, amitől még idegesebb.
Én már komolyan nem tudom mit lehetne csinálni szép szóval nem megy, és felesleges is egyszerűen nem normális, és nem tudom miért bánt minket állandóan. Egyre fogy a türelmem, és a cérna is egyre vékonyabb. Nem az a baj , hogy engem bánt, hanem hogy mindenkit anyukámat és húgomat is szidja állandóan, és én ezt nem tudom elviselni, pedig a s.g..e fényesre van nyalva.
És a legvégére a legjobb a munkahelyéről is kirúgták, mert gondolom ott is megunták, hogy miket művel, és most már a nap 24 órájában itthon van, és minden alkalmat megragad, hogy konfliktust kelthessen. Nem iszik, nem cigizik, meg semmi, egyszerűen nem normális...
*Milyen a rendőrségi hozzáállás a dologhoz.
Bocsánat telefonról írok és félrenyomtam.
"1-es...bocsi,igaz tényleg nem olvastam végig mindet ,mert nálam is elszakadt a cérna...elnézésedet kérem,és módosítanám akkor annyival,hogy akinek nem inge ne vegye magára...
De ,akkor kérdezem megint....a kölcsönön kívül..ami persze szar megoldás...de talán az egyetlen,hogy szabaduljanak...van jobb öltedet??(már most ahhoz szólok aki lehurrogta a kommentemet...mert választ még nem kaptam eddig.)Komolyan ,minden rosszindulat nélkül,őszintén kíváncsi vagyok,szerinted ,hogyan tudják másképp ezt a helyzetet megoldani.De ha valaki másnak van jobb ötlete..kérem írja meg...érdekelne komolyan.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!