Tizenhárom éves lányom a barátnőjénél szeretne aludni és holnap onnan menne iskolába. Én megengedtem neki de az apja nem, és mivel az utolsó szó mindig az övé ezért a lányunk az én fülemet rágja; hogy győzzem meg az apját. Van valami ötletetek?
kamu
egy felnőtt nő le tudja írni helyesen azt, hogy szexszel
Én 13 évesen alhattam barátnőknél, ha ugyanúgy kész a lecke, stb.
Gondolom ismeritek a barátnő szüleit is, délután átviszitek a gyereket, beszélgettek, aztán otthagyjátok. Nálunk így volt és nem volt semmi gond. Másnap a suliból viszitek haza és kész.
Nálunk az ilyen nagyobb kérdésekben már most az a válasz, hogy megbeszélem apával és fordítva, ha tőle kér valami nagyobbat a lányunk, (mert még csak 6 éves lesz), akkor megbeszéljük és csak akkor mondjuk meg neki, ha eldöntöttük (teszem azt szülinapi buli, vagy nagyobb ajándék stb. most még :))
Viszont ez a válasz, hogy azért az övé az utolsó szó, mert ő az úr a háznál, ez nagyon maradi és régimódi felfogás. Szerintem.
Egyébként, ha ismeritek a barátnő szüleit, és tudjátok milyenek, akkor miért ne lehetne átengedni. De ha nem hétköznap hétvégén simán. :)
Nyugodtan engedd el !
De úgy búcsúzz el tőle hogy lehet akkor látod utoljára élve. 13 éves kislámy... Az utca televen pedofilokkal, drogosokkal, stb. Lehet elrabolják, megerőszakolják, bedrogozzák stb. De ezek csak a lehetőségek... Lehet semmi baj sem lenne. De gondolj bele : És ha mégis...? Csak 13. Nincs még semmiről lemaradva. Majd aludhat még 17-18 éves korában is mindenfelé.
#39 "Az utca televen pedofilokkal, drogosokkal, stb" - hogyne... ha épp az AXN krimihétfőjét nézed, ez kétségtelenül így van... a való világban meg úgy, hogy a a gyerekek elleni bűncselekmények 41%-át az apa, 39%-át az anya, és 20%-át más ember követi el, de abból a 20%-ból is 15% kb a közelebbi-távolabbi rokonság, iskolai környezet, stb... az utca emberére marad a 4-5%-nyi elenyésző kisebbség.
A másik az, hogy szerinted egy ilyen szemlélettel később a túlféltő szülő hogy számol el a gyerekének???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!