Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám megoldani? (2...

Hogyan tudnám megoldani? (2 probléma)

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok 2 komoly kapcsolatom volt eddig az egyik több mint 2 évig tartott a jelenlegi pedig 8 hónapja az a nagy problémám hogy barátom nem aludhat nálunk ( szomszéd városban lakik) és egy héten max 1 alkalom lenne és amikor megkérdezem nem szó sem lehet róla, de még megindokolni sem tudják az előző barátom sem aludhatott itt egyszer sem... :/ a másik problémám pedig az hogy nem lehet külön szobám és semmi magánéletem nincs szinte, 3an élünk a szüleimmel 100négyzetméteren 3 szoba van az egyik az övéké a másik amiben én vagyok egy átmeneti szoba, átjáró ház az egész az én szobámból nyílik a szüleimé, és lenne egy teljesen külön levő de nem engedik h átköltözzek oda.. sztem ez nagyon nem jó így :(
2013. okt. 5. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Sokat nem kell megindokolni rajta, hogy miért nem aludhat ott, ha egyszer nincs külön szobád.... Aludj te a fiunal.
2013. okt. 5. 16:57
 2/8 A kérdező kommentje:
próbáltam de azt sem engedik vagy csak hatalmas veszekedések árán...
2013. okt. 5. 17:00
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

A szüleidnek fel kéne fogni, hogy felnőttél.

Másrészt, mivel felnőttél, oldd meg a problémát felnőtt módjára.

Aludj a pasidnál.

Vagy költözz hozzá.

2013. okt. 5. 17:00
 4/8 anonim ***** válasza:
43%

Csatlakozom az előttem szólóhoz.

Az ő házuk, az ő szabályaik. Felnőtt vagy, költözz el például.

2013. okt. 5. 17:04
 5/8 A kérdező kommentje:

a hozzá költözés sem olyan egyszerű sajna

van egy házuk és egy tanyájuk és most azt fontolgatják hogy eladják a házat és a tanyára költöznek mivel már ott is megvan minden ami norm. élethez kell, neki meg a tesójának meg vennének egy kisebb házat a városban ahonnan ők betudnának járni suliba de nemutudom ehhez még mennyi idő kell + a házuk most ugyan üresen áll de nincs fűtés, azt azthiszem már kikapcsoltatták csak néha járnak haza pár dologért

2013. okt. 5. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:
88%

Nekem így már ért véget kapcsolat, pedig az életemnél is jobban szerettem a lányt. Rendben az ő házuk, ők mondják meg hogy ki teheti be oda a lábát, és hogy te hol tartózkodhatsz.

De hogy hova mész és kivel találkozol az a te döntésed! Állj a sarkadra, és menj át a barátodhoz, nem számítanak a viták. Ha szereted, akkor kiállsz kettőtökért, és vállalod az otthoni feszültséget!

2013. okt. 5. 17:05
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Lehet hogy nem helyes amit tanácsolok de nem 13 éves tinilány vagy.

Szóval szerintem nem kellene figyelembe venned amit mondanak. Ha azt mondják nem költözhetsz át a másik szobába akkor te azért is költözz át, fogd meg a cuccaid és pakolj át. Ha nincs bennt bútor akkor fűzd meg a barátaidat hogy segítsenek átcuccolni ha nincsenek otthon szülők. Most őszintén mit tudnak veled csinálni?

És amúgy ülj le velük normálisan és kérdezd meg hogy azért nem alhat nálad a barátod mert félnek hogy szexelsz? Világosítsd fel hogy nem csak éjjel, szobában lehet, hanem nappal akár az utcán, bokorban stb.. Kérdezd meg melyik a jobb verzió. És én akkor is ott aludnék hiszen szintén nem tud egy 20 éves nővel csinálni semmit. Közöld hogy ma ott alszol és fütyülj arra amit mondanak. Felnőtt ember vagy a korod szerint, de a szüleid szemében csak akkor leszel felnőtt ha úgy is viselkedsz. Amíg az van amit anyuka mond akkor nem vagy felnőtt. Állj a sarkadra és kész.

2013. okt. 5. 18:12
 8/8 anonim ***** válasza:
55%
Hat utolsó, ez baromi hulye tanács volt.
2013. okt. 6. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!