Barátom be akarja vallani a szüleinek, hogy meleg és velem jár. Hogyan segíthetek neki?
Figyelt kérdés
A melegség még nem minden, ugyanis én majdnem 10 évvel idősebb vagyok nála, bár nem nézek ki sokkal idősebbnek. Ő 17 éves. A szülei valószínűleg nagyon ki fognak akadni, de kezd számukra gyanússá válni a dolog. Ti hogyan reagálnátok, illetve mit tennétek?2013. okt. 2. 20:44
12/13 Béla211 válasza:
Az én párom és köztem 16 év van. Mondjuk nekem annyival másabb volt,hogy az én anyukámnak már előtte elmondtam ,hogy meleg vagyok mondjuk ezt 4hónappal előtte mondtam el.Nem mondanám ,hogy nagyon örült neki nem is akarta meg ismerni de én picit rá erőltetem most jobba vannak és anyu kedveli is a páromat.
13/13 anonim válasza:
Maradj mellette akkor is, ha zűrös!! De ha rosszul alakulnak a dolgok, nem várhatod el tőle hogy gondolkodás nélkül téged válasszon a szülei helyett. Hiszen gyerek még!
A türelemnél és az időnél drágább dolgot úgysem adhatsz neki. Értékelni fogja! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!