Barátom be akarja vallani a szüleinek, hogy meleg és velem jár. Hogyan segíthetek neki?
Meg akarnám ismerni a fickót, az biztos, aztán meglátjuk. A melegségen nem akadnék ki, nem egy extrém dolog. Én is kívül esek a normalitáson, bár én csak androgün vagyok, plusz empatikus, úgyhogy mind a nemi identitást, mind a szexuális beállítottságot elég toleránsan kezelem.
Én nem írom, hogy örölnék neki, mert egy 17 éveskori kapcsolatból bármi lehet, s amúgyis megtartanám az esetleges örömöt arra, amikor a fiam barátja bebizonyítja, hogy méltó az én remélhetőleg jól felnevelt kicsikémre :D Ezt értsétek jól, félig komoly, félig hülyülés, én ilyen :)
37N
Na lesz ott csetepaté! :-D
Nem mennék az környékre,egy ideig a helyedbe.
szerintem ne támadjátok le őket egyszerre azzal,hogy "hé,a fiatok meleg,ráadásul barátja is van neki,aki 10 évvel idősebb"Én sokkot kapnék..Először legyen annyi elég,hogy meleg a fiuk..
a korodat pedig nem nagyon kellene emlegetni,én pl. akkor sem örülnék,ha a lányomnak lenne 27 éves pasija,vagy a fiamnak 27 éves nője..
Természetesen nem az én korommal kezdené a coming outot. :)
Amúgy ha meglátnának, nem gondolnának sokkal idősebbnek a fiuknál, mivel eléggé kölyökképű vagyok. Néhány hónapja vettem egy üveg pezsgőt és a pénztáros elkérte a személyimet. :D
Mint az előttem szólók;
szerintem azon jobban ki fognak akadni hogy 10évvel idősebb vagy.
19/F
Minden a családtól függ: Én 28 vagyok, persze meleg, a párom 17. Ugye engem pedonak állítottak be, nem esett túl jól, ugyanis a párom simán rámondhatná, hogy legalább 25 éves, ami a kinézetét illeti...szóval az én családom simán elfogadta, hogy mi a helyzet, persze nem örültek neki és hogy őszinte legyek, én se repestem a boldogságtól, hogy ennek kellett őket kitennem, de én is kb 12 évig tagadtam magam előtt a tényeket.
Az ő családja teljesen más tészta, az apja nagyjából elfogadta, a nővére is félig-meddig, de az anyja és a nagyanyja...nem állhatnék meg előttük, ennek ellenére én őt szeretem és ő is lesz számomra a középpontban, ha az egész világ összeesküszik ellenünk, akkor is.
Úgyhogy én azt mondom neked, ha tényleg szereted, akkor semmiképp ne engedd el, azaz SEMMIKÉPP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!