Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Barátom be akarja vallani a...

Barátom be akarja vallani a szüleinek, hogy meleg és velem jár. Hogyan segíthetek neki?

Figyelt kérdés
A melegség még nem minden, ugyanis én majdnem 10 évvel idősebb vagyok nála, bár nem nézek ki sokkal idősebbnek. Ő 17 éves. A szülei valószínűleg nagyon ki fognak akadni, de kezd számukra gyanússá válni a dolog. Ti hogyan reagálnátok, illetve mit tennétek?

2013. okt. 2. 20:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Üdvözölnélek, meghívnálak kajálni hozzánk, szeretnélek megismerni és örülnék, hogy a fiamnak kapcsolata van, remélhetőleg tartós lesz. N30
2013. okt. 2. 20:50
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Meg akarnám ismerni a fickót, az biztos, aztán meglátjuk. A melegségen nem akadnék ki, nem egy extrém dolog. Én is kívül esek a normalitáson, bár én csak androgün vagyok, plusz empatikus, úgyhogy mind a nemi identitást, mind a szexuális beállítottságot elég toleránsan kezelem.

Én nem írom, hogy örölnék neki, mert egy 17 éveskori kapcsolatból bármi lehet, s amúgyis megtartanám az esetleges örömöt arra, amikor a fiam barátja bebizonyítja, hogy méltó az én remélhetőleg jól felnevelt kicsikémre :D Ezt értsétek jól, félig komoly, félig hülyülés, én ilyen :)

37N

2013. okt. 2. 21:05
 3/13 anonim ***** válasza:
33%

Na lesz ott csetepaté! :-D

Nem mennék az környékre,egy ideig a helyedbe.

2013. okt. 2. 21:22
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Rázós a dolog. Kipuhatolta a szülőknél, hogy milyen a hozzáállásuk a melegekhez úgy általában? Valahogy fokozatosan kéne beadagolni nekik (először testvérnek vagy az anyjának), hogy ne sokkolja hirtelen az egész családot.
2013. okt. 2. 21:25
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerinem én kiakadnék.Hú ö 17 te 10 évvel idösebb.Már ez is kiverheti a biztosítékot.Pláne,hogy még csak most tudják meg,hogy meleg a fiuk.Ö je...Szerintem amíg nem hívnak ne menj a szülök elé.Nagyon rosszul is elsülhet a dolog.
2013. okt. 2. 21:33
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
jobb, ha egyedül mondja el és egyelőre a korodat kihagyjátok
2013. okt. 2. 21:45
 7/13 anonim ***** válasza:
48%

szerintem ne támadjátok le őket egyszerre azzal,hogy "hé,a fiatok meleg,ráadásul barátja is van neki,aki 10 évvel idősebb"Én sokkot kapnék..Először legyen annyi elég,hogy meleg a fiuk..

a korodat pedig nem nagyon kellene emlegetni,én pl. akkor sem örülnék,ha a lányomnak lenne 27 éves pasija,vagy a fiamnak 27 éves nője..

2013. okt. 2. 21:53
 8/13 A kérdező kommentje:

Természetesen nem az én korommal kezdené a coming outot. :)

Amúgy ha meglátnának, nem gondolnának sokkal idősebbnek a fiuknál, mivel eléggé kölyökképű vagyok. Néhány hónapja vettem egy üveg pezsgőt és a pénztáros elkérte a személyimet. :D

2013. okt. 2. 22:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Mint az előttem szólók;

szerintem azon jobban ki fognak akadni hogy 10évvel idősebb vagy.

19/F

2013. okt. 3. 08:15
 10/13 anonim válasza:

Minden a családtól függ: Én 28 vagyok, persze meleg, a párom 17. Ugye engem pedonak állítottak be, nem esett túl jól, ugyanis a párom simán rámondhatná, hogy legalább 25 éves, ami a kinézetét illeti...szóval az én családom simán elfogadta, hogy mi a helyzet, persze nem örültek neki és hogy őszinte legyek, én se repestem a boldogságtól, hogy ennek kellett őket kitennem, de én is kb 12 évig tagadtam magam előtt a tényeket.

Az ő családja teljesen más tészta, az apja nagyjából elfogadta, a nővére is félig-meddig, de az anyja és a nagyanyja...nem állhatnék meg előttük, ennek ellenére én őt szeretem és ő is lesz számomra a középpontban, ha az egész világ összeesküszik ellenünk, akkor is.

Úgyhogy én azt mondom neked, ha tényleg szereted, akkor semmiképp ne engedd el, azaz SEMMIKÉPP

2013. okt. 4. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!