Miért kell a gyermeknek és a szülőnek SZÁJON csókolnia egymást?
Figyelt kérdés
MIÉRT MIÉRT MIÉRT?????????? (Megőrülök, ha ilyet látok... Velem van a baj?)2013. szept. 27. 20:07
1/25 anonim válasza:
Mindenkinek saját ügye, de én sem értek vele egyet.
2/25 anonim válasza:
Én se szeretem látni, szerintem se normális, de hogy Matisz papát idézzem "Őtuták". (Ők tudják)
3/25 anonim válasza:
Egy pici gyereknél még oké, de azért egy nagyobbnál nekem is fura, hiszen ha a párodat és a szüleidet is szájon puszilod az valahogy fura..
4/25 anonim válasza:
Igen, veled van a baj, mert nem tudod elfogadni, hogy ami neked undi, az másnak természetes. Fordítsd el a fejedet és kész.
5/25 anonim válasza:
én pici gyereket se tudnék szülőként se(még nem vagyok az) szájon puszilni..valahogy az a gyerek csak egy gyerek..olyan más.. furcsa érzés lenne.
6/25 anonim válasza:
Nagyon egészségtelen lelkileg is!
7/25 anonim válasza:
Nem tudom, de pfuj. Aki szerint meg fordítsuk el a fejünket, akkor ennyi erővel nyelves csókot is lehetne váltani a gyerekkel, ha valaki szerint ez a természetes.
8/25 anonim válasza:
De a gyereked a saját húsod és véred, aki belőled lett, és akit, mikor beteg volt, az öledben tartottad és össze vissza puszilgattad.
A mi családunkban sem divat, de nem értem hogy miért olyan meglepő ez a dolog. Az bezzeg senkit nem zavart, ha az elvtársak szájon csókolták egymást.
De egyébként nyilván nem fognak leállni smacizni egymással és nem nyelves nyálas csókot adnak egymásra. Csak összecuppantják a szájukat. Én semmi furcsát nem látok benne.
9/25 anonim válasza:
Száján kívül nincs elég puszilnivaló???
10/25 anonim válasza:
Én szülőként mondom, hogy én sem szeretem, a saját gyerekemet sem, de a lányom azt látja, hogy apával mi szájon csókoljuk egymást, ezért ő is azt akarja, így ha nem fordítom el a fejem, hogy az arcomra adja, akkor bizony szájra kapom, hiszen ezt látja. Sőt, ő csókot akar kapni (nála ez a nem cuppanós puszi), hiába mondom neki, hogy nem adunk, ő minden nap megpróbálkozik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!