Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek? Valamelyik...

Ti mit tennétek? Valamelyik gyermekünk rájár a kotonra!

Figyelt kérdés
Kamasz gyerekeink vannak, a fiunk 15, a lányunk viszont még csak 13 éves! Egyszer-kétszer már gyanús volt, hogy kevesebb a fiókban az óvszer, mint amennyit hagytunk, így legutóbb megszámoltam, és valóban, egy hét alatt kettő is eltűnt, amit nem mi használtunk el. Kapcsolata tudtommal egyiknek sincs, és lehet, hogy régimódi vagyok, de egy 13 évesnek még ne is legyen. Tudom, beszéljünk velük, de hogyan. Egyszerre, külön? Négyesben, kettesben? És mi a teendő, ha a lányunk használja el? Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. szept. 26. 14:45
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Írd majd le a fejleményeket! :)
2013. szept. 26. 18:38
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Én is kíváncsi vagyok ki a tolvaj, de szerintem is a fiú, bár ismerek nem egy lányt, aki 13 évesen vesztette el a korosztályomból és én 24 vagyok, szóval sosem lehet tudni... de a fiú sanszosabb.
2013. szept. 26. 20:22
 33/38 anonim ***** válasza:
76%

nekem az az ötletem támadt, h vegyél két kis csomag óvszert, a 3db-osat :)

4szemközt ülj le a gyerekekkel, és add oda nekik. amelyikük jobban zavarba jön, az a kis tolvaj :) és ez talán egy beszélgetést is elindít.

tampont én is loptam anno 10 évesen anyámtól, és szórakoztunk vele a barátnőmmel. :)

18 évesen, mikor lett egy komolyabb barátom, akkor anyum mondta, h a gardróbban az egyik kabát zsebében van egy kis tartalék ha kifogynánk a munícióból :)

2013. szept. 26. 23:07
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Mi a barátommal fújtunk lufit - és dekoráltuk ki - a kotonból, mert sz.r volt (ő 29, én 24), szóval ennyit erről :D

Egyébként mit tennék? Finoman rákérdeznék - nem lerohanósan, csak mellékesen, hisz lehet, tök másra kell -, és megmondanám neki, hogy:

a) bár korainak tartom, örülök, hogy van annyi esze, hogy használja (ha...)

b) nem kell lopkodnia, semmi baj nincs, ha elvisz egyet kettőt

2013. szept. 27. 09:02
 35/38 A kérdező kommentje:
Megvan a tettes! Úgy tűnik, a kicsi fiamból szerelmes nagyfiú lett. Hétvégén áthozza bemutatni a kislányt. (Szerencsére egyidősek.) Megdicsértem, amiért védekeznek, azt hiszem, a szülő-gyerek kapcsolatunk nem sérült, én meg igyekszem megemészteni, hogy a gyerekem nemi életet él. Egyszer ennek is el kellett jönnie. Köszönöm mindenkinek a kedves válaszokat!
2013. szept. 27. 09:22
 36/38 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon jó,hogy így reagálsz erre, így tudja a fiad is, hogy nem kell eltitkolni semmit, és megbízhat bennetek. Gratulálok, igazán jó szülő lehetsz! :) Igen, sajnos felnőnek, de ha tudnak beszélgetni veletek, akkor semmi baj nem lehet!
2013. szept. 27. 09:27
 37/38 anonim ***** válasza:
94%

Nahát, örülök, hogy meg van a "tettes", és különösen örülök, és gratulálok a a fiúnak és neked is, hogy tudja, hogy gumit kell használni, és nem felelőtlenül szexel.

Azért a 15 év talán kicsit korai, de milliószor jobb, ha kotont lop, mintha beújítana egy kisbabát.

2013. szept. 27. 11:52
 38/38 anonim ***** válasza:
33%
:-))))
2013. szept. 27. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!