Ti mit tennétek? Valamelyik gyermekünk rájár a kotonra!
nekem az az ötletem támadt, h vegyél két kis csomag óvszert, a 3db-osat :)
4szemközt ülj le a gyerekekkel, és add oda nekik. amelyikük jobban zavarba jön, az a kis tolvaj :) és ez talán egy beszélgetést is elindít.
tampont én is loptam anno 10 évesen anyámtól, és szórakoztunk vele a barátnőmmel. :)
18 évesen, mikor lett egy komolyabb barátom, akkor anyum mondta, h a gardróbban az egyik kabát zsebében van egy kis tartalék ha kifogynánk a munícióból :)
Mi a barátommal fújtunk lufit - és dekoráltuk ki - a kotonból, mert sz.r volt (ő 29, én 24), szóval ennyit erről :D
Egyébként mit tennék? Finoman rákérdeznék - nem lerohanósan, csak mellékesen, hisz lehet, tök másra kell -, és megmondanám neki, hogy:
a) bár korainak tartom, örülök, hogy van annyi esze, hogy használja (ha...)
b) nem kell lopkodnia, semmi baj nincs, ha elvisz egyet kettőt
Nahát, örülök, hogy meg van a "tettes", és különösen örülök, és gratulálok a a fiúnak és neked is, hogy tudja, hogy gumit kell használni, és nem felelőtlenül szexel.
Azért a 15 év talán kicsit korai, de milliószor jobb, ha kotont lop, mintha beújítana egy kisbabát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!