Ti mit tennétek? Valamelyik gyermekünk rájár a kotonra!
Figyelt kérdés
Kamasz gyerekeink vannak, a fiunk 15, a lányunk viszont még csak 13 éves! Egyszer-kétszer már gyanús volt, hogy kevesebb a fiókban az óvszer, mint amennyit hagytunk, így legutóbb megszámoltam, és valóban, egy hét alatt kettő is eltűnt, amit nem mi használtunk el. Kapcsolata tudtommal egyiknek sincs, és lehet, hogy régimódi vagyok, de egy 13 évesnek még ne is legyen. Tudom, beszéljünk velük, de hogyan. Egyszerre, külön? Négyesben, kettesben? És mi a teendő, ha a lányunk használja el? Előre is köszönöm a válaszokat!2013. szept. 26. 14:45
11/38 anonim válasza:
Ha emeletes házban laktok, akkor azzal szoktak gyerekek poénkodni, hogy teletöltik vízzel és kidobják az ablakon, hatalmasat tud csattanni. :-))
12/38 anonim válasza:
En csak egyszeruen tobbet vennek...
13/38 anonim válasza:
Az, hogy a párod visz el óvszert magával, nem azt jelenti, hogy mással használja, csak felkészül, ha esetleg házon kívül jönne rátok a párosodás. :D
Szerintem külön-külön kérdezz rá, először csak arra, hogy kinek van párkapcsolata.
14/38 anonim válasza:
Én azt tanácsolom, hogy fejenként üljetek le velük beszélni. Vagyis ha neked jobban megnyílik a fiad akkor ülj le vele te beszélgetni, vagy ha férjednek ő stb...
15/38 anonim válasza:
Én is nyúltam tesómmal az óvszert, mert vicces. Ráhúztunk mindenre, próbáltuk felfújni, vagy épp vízzel megtöltöttük és bohóckodtunk vele. Én még anya betéteit is nyúltam, direkt vettem ilyen tollba való kis tintapatront és lecsekkoltam, mennyi nedvességet szív fel... Tudod, mint a reklámban. Aztán rájöttem, hogy jó neki a víz is. Szóval nyakon öntöttem vízzel, elvágtam, és megnéztem, milyen cucc van benne. De a tampon se menekült. És persze apa borotváját is kipróbáltuk a karunkon - jó sok habbal. A gyerekek szeretnek turkálni a felnőtt cuccok közt, és mindig rájönnek az alternatív felhasználási módokra is. Ékes bizonyítéka ez a videó, ahol a gyerekek azt hiszik, hogy az anyukájuk a Mikulás: http://www.youtube.com/watch?v=zmQDt7jVdXQ :D 26N
16/38 anonim válasza:
Külön külön beszéljetek velük. A fiúval kezd, én rágyanakszom. Egyébként, ha most 15 éves és most kezdte a gimit vagy középiskolát előfordul, hogy gólyaavató bulira vitte. Ott ezek gyakori vicces kellékek. Egyébként 15 évesen már simán elkezdhette, de ebben a korban ritkább a futó kaland, általában kapcsolatban próbálkoznak a sexel.
17/38 anonim válasza:
Viszont belegondolva én is loptam a fatertól, mert akkor még nem volt minden sarkon, meg ciki fiatalnak megvenni stb....
Úgyhogy hagyd a francba.
18/38 Andizsuzsi válasza:
Mindenképpen külön beszélj velük, és ahogy előttem írták, semmiképpen se bántsd őket. Ha "célzottan" használják, örülj neki, hogy van ennyi eszük, és nem csak durr bele a világba, de esélyesebb, hogy valóban csak bohóckodnak vele. Érdekesek a gyerekek. Én sosem mertem elvenni belőle, de miután megtaláltam, rendszeresen megnéztem, mennyi van. Tulajdonképpen számontartottam a szüleim házaséletét. Ma már (főleg, hogy nekem is felnőtt gyerekekim vannak) elég röstellkedve gondolok rá:)
19/38 anonim válasza:
Tuti, hogy a srác nyúlja le és önkielégítést végez vele.
Ne aggódj, ilyen korban minden izgalmas, még a koton is plusz élményt ad. Meg inkább most tanulja meg felhúzni.
Először a srácodat kérdezd, mert ha eleve ő az, akkor felesleges sokkolni a kislányt, meg a férjedet gyanúsítani.
20/38 anonim válasza:
"És mi a teendő, ha a lányunk használja el?"
Gyakorló szülő lehetsz, gratulálok. pfff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!